0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πενταετία από τον διορισμό αν είναι τακτικοί υπάλληλοι και μάλιστα βαθμού α΄ή β΄. Μπορούν να συμμετέχουν ακόμη και να παραιτηθούν και να διοριστούν γιατί συνήθως είναι πλέον με συμβάσεις αορίστου χρόνου ή ακόμη και τακτικοί να είναι το να έχουν βαθμό α΄ή β΄είναι λίγο δύσκολο.
Στο "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄-ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ" αναφέρονται ρητά οι όροι συμμετοχής και αποκλεισμού. Όσοι εργάζονται στο δημόσιο με πλήρες ωράριο και άσχετα με την σχέση εργασίας που έχουν, μπορούν να κάνουν αίτηση αλλά για να αναλάβουν με πλήρες ωράριο θα πρέπει πρώτα να παραιτηθούν από την προηγούμενη θέση τους στο δημόσιο
Αυτό είναι γνωστό. Το θέμα είναι όμως ότι θα πρέπει να έχει παρέλθει η πενταετία από τον προηγούμενο διορισμό τους προκειμένου να συμμετέχουν σε άλλο διαγωνισμό.
Έχεις μπερδευτεί...Άλλο ΟΤΑ α και β βαθμίδος και άλλο βαθμολογική εξέλιξη υπαλλήλου
Όσοι διορίστηκαν στην ειδική αγωγή μπορούν να παραιτηθούν και να πάνε στη γενική χωρίς καμία συνέπεια όταν θα γίνουν οι διορισμοί με το δεύτερο κύμα των 5000. Μέχρι τότε θα έχουν περάσει δύο χρόνια οπότε δεν θα τους πιάνει ο νόμος που λέει ότι δεν μπορούν να πάνε πουθενά για ένα έτος μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ διορισμού τους. Λίγοι το έχουν αντιληφθεί και αρχίζουν από τώρα να κάνουν σχέδιαγια τη μεγάλη απόφαση στη γενική. Όποιος προλάβει και διοριστεί με τους πρώτους 5000 διορισμούς καλώς. Με το δεύτερο 5000 θα γίνει χαμός.
Προσωπικά θα πήγαινα οπουδήποτε. Είναι πολύ δύσκολο σχεδόν κάθε χρόνο να είσαι σε άλλο μέρος και άλλο σχολείο. Ας μη μιλήσω για τα δικαιώματα μας, αναρρωτικες κλπ. Εγώ ξέρω πως άντεξα ενώ ήμουν έγκυος. Ας μονιμοποιηθώ και ας με στείλουν στη Γαύδο!