0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντα με την προϋπόθεση να δημιουργήσει οργανικές στη Α βαθμια. Η πρωτοβάθμια έχει ανάγκη για πάνω από 600 οργανικές στο κλάδο μας. Αρκετές θα τις πάρουν οι πλεονάζοντες της δευτεροβάθμιας, οπότε θα μείνουν και για διορισμούς αρκετές θέσεις. Για αυτό είπα καμία 200αρια.
Αν και το νήμα δεν αφορά μόνο ΠΕ86, θα πω ότι λιγότεροι από 200-250 μόνιμοι συνολικά και στις δύο βαθμίδες θα είναι casus belli γιατί θα μας γελοιοποιεί σαν κλάδο.Αυτά που λέτε μερικοί συνέχεια για πλεοναζοντες, υπάρχοντα οργανικά κενά είναι προς εσωτερική κατανάλωση. Αν προχωρήσει η κατανομή χωρίς νέες οργανικές σε όλους τους κλάδους όπου χρειάζεται, αν δεν ληφθούν υπόψιν οι προσλήψεις αναπληρωτών ή οι μελλοντικές ανάγκες, χρέος μας είναι να κινηθούμε αναλόγως. Το πως θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Μην ξεχνάμε ότι τα νούμερα των προσλήψεων, προσωρινών και μόνιμων, δείχνουν τη δυναμική και σαφώς το μέλλον κάθε κλάδου - ειδικότητας.
Έχει ξαναγραφτεί αυτό. Δεν είναι μπούσουλας η α φάση των αναπληρωτών. Ένα λύκειο μπορεί να ξεκινήσει δίχως χημικό για παράδειγμα, αλλά όχι ένα δημοτικό χωρίς δάσκαλο.Η αναλογία ίσως να μπορούσε να προκύψει από τις συνολικές προσλήψεις αναπληρωτών σε όλες τις φάσεις. Αυτό αν μπορεί κανείς να ανεβάσει
Σε σχέση με τις οργανικές και οι θεατρολογοι και οι των εικαστικών εχουν θέση αντικειμενικά μεσα σ´αυτες με βάση τις ανάγκες αλλα τους «κράζουν» που θέλουν και οργανικές στην πρωτοβάθμια.(Δεν είμαι εικαστικός ουτε θεατρολόγος)
7000 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί...
Όπως είπα και πριν έχουμε αρκετούς τεμπέληδες που παίζουν με νερόμπογιες δεν θέλουμε αλλους
Ασε μας κουκλίτσα μου...Ειμαι χαμηλά στις νηπιαγωγους (2500+) αλλα πρέπει να πάρει τόσους στην πρωτοβάθμια. *να μη μου στέλνουν πμ οι καθηγητές...