0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αλλαγές που θα θεσπιστούν στον γραπτό ΑΣΕΠ υπολογίζεται ότι θα εφαρμοστούν το πρώτο τρίμηνο του 2022.Οπότε παιδιά τζάμπα όλα..https://www.kathimerini.gr/society/561068458/rizikes-allages-sti-diadikasia-proslipseon-meso-asep/
καμία από αυτές.
Με το καλό να εφαρμοστεί και για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών αφού βέβαια πρώτα ολοκληρωθεί ο διορισμός των 10500 που έχει ήδη δρομολογηθεί. Πάντως για αυτούς που απαξιώνουν την προϋπηρεσία το άρθρο γράφει "Η επίδοση στη γραπτή δοκιμασία θα είναι το βασικό κριτήριο για την κάλυψη κενών θέσεων, καθώς δεν θα δίνεται τόση σημασία στα τυπικά προσόντα. «Δεν μας ενδιαφέρει τόσο η συσσώρευση χαρτιών (τίτλων σπουδών) και βαθμών από οποιοδήποτε πανεπιστήμιο, όσο η αξιοποίηση των γνώσεων, των ικανοτήτων και της επαγγελματικής εμπειρίας», σημειώνουν χαρακτηριστικά στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών"
Copy paste απο προηγούμενο μήνυμα.Από αυτά που μάθαμε η ΚΥΑ για την κατανομή θα βγει τον άλλο μήνα. Ναι πριν την έκδοση οριστικών. Όσοι δεν θα είναι μέσα στην κατανομή θα πάνε με άλλο σύστημα που θα έχει και γραπτή εξέταση. Τα ψέμματα τελείωσαν.Με τη διευκρίνιση ότι θα μετράνε ξανά πολύ σημαντικά τα κοινωνικά κριτήρια και κυρίως οι τρίτεκνοι και πάνω πέρα από τις ειδικές κατηγορίες.
Διορίζομαι ψαρούκλες τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες, διορίζομαι στραβάδια το κορμί μου θέλει χάδια. Και μετά σου λένε δεν μαθαίνεις τίποτα στο στρατό... Πέρα από την πλάκα εμείς που θα διοριστούμε αν όλα πάνε κατ' ευχήν θα είναι απλά το επιστέγασμα των κόπων όλων αυτών των ετών που οργώσαμε τη χώρα για να προσφέρουμε ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά που μπορεί να προσφέρει άνθρωπος σε άνθρωπο. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ευχαριστούμε πολύ συνάδελφε ή συναδέλφισσα για τις πληροφορίες που μοιράζεσαι. Keep us informed.
και μου λέει ο σύζυγός να κάνουμε αλλά 2, θα τον βοηθήσουν και για τις μεταθέσεις. Το σύστημα πόσο συχνά θα αλλάζει; Έλεος...
Aν γίνουν 10500 διορισμοί δεν θα χρειαστούν άλλοι ούτε θα παίρνουν αναπληρωτές όπως έπαιρναν παρά μόνο με ολιγομηνες συμβάσεις εργου