0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ασχετο, αλλά δεν ξέρω πού αλλού να το ποσταρω: υπάρχει κανένα excel με τους κλειδωμένους πίνακες του '18 χωρίς τους δικαστικά δικαιωθέντες;
είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν η κατανομή για τους 10,500 θα ξεκαθαρίζει πόσοι θα γίνουν το 2021 και πόσοι την επόμενη χρονιά.
Οταν είχαμε δει τον αριθμό 8620 πριν καιρό, κάτι δε μας κόλλαγε με τους εκπαιδευτικούς, και κάποιοι είχαμε πει ότι μάλλον εμείς είμαστε εκτός του κανόνα 1 προς 1.Τελικα έτσι ήτανε. Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ενημέρωση συνάδελφε.
Νομίζω πως οι διορισμοί στην εκπαίδευση δεν είναι μέσα στους 8500 δηλαδή οι διορισμοί το 2021 θα είναι 8500+ τους διορισμούς των εκπαιδευτικών
@hellas_foreverΝαι, απλά εγώ ψάχνω τους πίνακες του 18 (ΠΕ02) αλλά χωρίς τους δικαστικά διορισθέντες του γραπτού ΑΣΕΠ. Κάποτε είχαν κυκλοφορήσει εδώ, αν θυμάμαι καλά...Ευχαριστώ πάντως!
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZMVuV4krV6uOjON68zT0HldUD3Ef2ke_bqTdIp-YJx4/edit?usp=sharing
Μακαρι σου το εύχομαι .Για τους ΠΕ06 τα πράγματα ειναι νομιζω ας μου επιτρέπει η έκφραση «θολά».Δηλαδη αν και είχαμε αύξηση ωρών ( βλέπε Α-
Καλά ο συνάδελφος Trust _ no_one δεν υπάρχει . Το ευχαριστώ είναι λίγο που μπορούμε νς πούμε σε αυτόν τον άνθρωπο. Ότι του ζητήσουμε , κάθεται και το φτιάχνει. Εκκαθαρισμενους , κατανομές , σενάρια...... τι να πω. Έχει που μας ανέχεται πόσο καιρό τώρα, τον έχουμε ζαλίσει τον άνθρωπο. Συγχαρητήρια συνάδελφε για την υπομονή σου με όλους μας κσι συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνεις ανεβάζοντας εδώ τόσα σενάρια . Κσι πάλι σε ευχαριστούμε .