0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι κατανομές θα καθυστερήσουν και πάνε για τέλη Νοεμβρίου, έχουν οριστικοποιηθεί κατά 90%.
Ρε παιδιά διπλα στην πληροφορία για οριστικοποίηση ή κατά ένα ποσοστό οριστικοποίηση ή οτιδήποτε, βάζετε και τους αριθμούς που πιθανόν γνωρίζετε. Αφού πάντα ακολουθεί η ερώτηση (πες μας αριθμους)..Επίσης μια γενική εικόνα από που τα μαθαίνετε όλα αυτά. Ευχαριστώ..
Μόνο για τη δικιά μου ξέρω , η οποία δεν είναι από τις λεγόμενες βασικές ειδικότητες. Οι πηγές δεν αποκαλύπτονται. Τέλη Νοεμβρίου λοιπόν.
Δηλ. για να καταλάβω. Τι θα αλλάξει στη ζωή σας εάν ανακοινωθούν τα νούμερα σε ένα μήνα και όχι τώρα.
Θα σε ρωτήσω πχ το ανάποδο. Τι θα αλλάξει αν ανακοινωθούν τώρα και όχι σε ένα μηνα, γιατί πριν βγεις φάση αναπληρωτών είναι κάποιος με το F5 πατημένο συνέχεια κτλ κτλ. Ο λόγος φίλε μου είναι η αγωνία. Θα μου πεις ότι δεν λύνει τίποτα ένα νούμερο που αναφέρει κάποιος. Συμφωνώ αλλά δεν παύει να είναι καλύτερα από το τίποτα.
Αυτό δεν είναι αγωνία φίλε μου. Αυτό είναι ψυχαναγκασμός. Καλή τύχη στα νούμερα, όταν βγουν.
Και το f5 που το πατάς επειδή καίγεσαι αν θα βγει το όνομα σου ψυχαναγκασμός είναι αλλά το κάνεις. Όπως και να έχει εγώ προσωπικά μπορώ να περιμένω. Θεωρώ όμως όπως είπε φίλος παραπάνω σαδισμό να ξέρω έστω νούμερα για πχ τους ΠΕ86 και να σας λέω ότι το ξέρω αλλά νούμερο να μην αναφέρω και να έχω τους συναδέλφους να ρωτάνε αμέσως μετά. Όχι φίλε μου. Η λες ξέρω, άκουσα, μου είπαν κτλ ότι τόσους θα πάρουν ή δεν λές τίποτα.