0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα οργανικά κενά που έχω στον πίνακα, είναι τα κενά που δόθηκαν για τις μεταθέσεις πέρσι + τις αιτήσεις συνταξιοδότησης (τις περσινές, που κάποιοι/οι περισσότεροι τώρα είναι συνταξιούχοι). Όπως είπα, δεν αφήνουν όλες οι συνταξιοδοτήσεις οργανικά κενά. Τώρα το να αφήνουν 2000 κενά λιγότερα, δε ξέρω, μου φαίνεται υπερβολικό. Εκτός αν φυσικά, άλλαξαν πολλοί από αυτούς που έκαναν αίτηση γνώμη και δε βγήκαν τελικά στη σύνταξη.
1ο: Κάθε συνταξιοδότηση δε δημιουργεί απαραίτητα και οργανικό κενό.2ο: Μπορείς και υπολόγισες τις ώρες που μειώθηκαν ή αυξήθηκαν για κάθε ειδικότητα με τα νέα ωρολόγια προγράμματα για κάθε ένα σχολείο ανά την επικράτεια; Γνωρίζεις δηλαδή πόσα τμήματα έχει κάθε σχολείο σε όλη την Ελλάδα;Εκτός και αν είσαι φίλος του Τριαντάφυλλου.
Με θέση περίπου στο 1600 στους πίνακες, ειδικότητα ΠΕ02, τί πιθανότητες υπάρχουν για μόνιμο διορισμό;
δεν ειναι μόνο αυτοί που θα αρνηθούν (πολύ λίγοι). Θα είναι και απολυμένοι ιδιωτικοί που δεν θα έχουν δικαίωμα διορισμού επειδή δεν θα έχουν συμπληρώσει 20 μήνες στο δημόσιο. το θέμα είναι, πόσοι είναι.....αφού οι πινακες ήταν κλειδωμένοι για 2 χρόνια θα είναι αρκετοί.
Η αύξηση ή η μείωση ωρών δε συνεπάγεται κι αυτόματη αύξηση ή μείωση των οργανικών κενών. Αύξηση ή μείωση γίνεται με ίδρυση ή κατάργηση οργανικών. Άμα ήταν έτσι, θα είχαν τρελά κενά οι κοινές ειδικότητες. Μόνο οι υπεραριθμίες μειώνονται. Το 1ο που λες το έγραψα και τις 2 φορές. Δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί η επανάληψη.
Συγνώμη συνάδελφε δεν το καταλαβα αυτο μηπως μπορεις να το αναλύσεις λίγο; Ευχαριστώ!Επίσης μια ερώτηση βλέπω οτι τα οργανικά σε ΠΕ02 ειναι 128, πως γίνεται ομως να έχουν πάρει 2100+ ΑΠΩ μέχρι τώρα; Θα μου πείτε λειτουργικά κενα! Αλλα πόσες ειναι έγκυες και πόσες πήγαν σε αλλες υπηρεσίες; Μου φαίνονται τρομερά λίγες οι οργανικές θέσεις! Επίσης πως γίνονται τα οργανικά κενά σε ΠΕ04.4 να ειναι πάνω απο 650 και μέχρι τώρα να έχουν προσλάβει 550 μονο;
Πάιρνοντας υπόψη το μέγιστο απο τα νούμερα που έχουν ακουστεί πχ 800 φιλολόγους το βλέπω αδύνατο να διοριστεί κάποιος με θέση 1600. Λογικά με 800 θέσεις θα έλεγα οτι αντε να διοριστεί μέχρι το 1000 (ίσως λέω και πολύ) και αυτό αν υπάρχει κόσμος απο πάνω που αρνηθεί.