0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν. Εγώ εδώ θα πω τι έχω μπορέσει να μάθω απ' το υπουργείο.α) Οι κατανομές είν' έτοιμες εδώ και (πολύ) καιρό. Το υπουργείο έχει ενημερώσει το ΑΣΕΠ αρμοδίως για τον έλεγχο φακέλων των διοριστέων (κάτι απαραίτητο πέρ' απ' τις ενστάσεις) ώστε να τοιμάσει τους οριστικούς.β) Οι οριστικοί της 1ΓΕ είν' έτοιμοι. Ξαναλέω ότι αυτό σημαίνει πως έχουν ελεγχθεί ΚΑΙ οι διοριστέοι (συν ένα 50% πάνω στον αριθμό αυτών επί πλέον).γ) Οι οριστικοί της 2ΓΕ είν' υπό έλεγχο.Το ερώτημα είναι γιατί δεν ανακοινώνει ΚΑΙ δημοσίως τις κατανομές. Δε γνωρίζω την απάντηση. Υποψιάζουμαι πως επειδή οι ειδικότητες της δευτεροβάθμιας δέρνουνται μεταξύ τους για τους αριθμούς η κυβέρνηση θέλει ν' αποκαλύψει λίγο πριν τους οριστικούς και της 2ΓΕ τις κατανομές. Μιαν υπόθεση μόνο, όμως, κάμω εδώ. Αν παίζει κάτι άλλο τ' αγνοώ. Θ' αφορούν ΚΑΙ τους 10.500 οι κατανομές. Οι διορισμοί θα γίνουν σε δυο δόσεις. Οι μισοί φέτος κι οι άλλοι μισοί του χρόνου. Δε γνωρίζω κάτι παραπάνω.ΥΓ1: Στο γ) είπα υπό έλεγχο. Γενικά. Δε γνωρίζω αν έχουν ολοκληρώσει με τις ενστάσεις.ΥΓ2: Εκ των πραγμάτων οι κατανομές θ' ανακοινωθούν δημοσίως ΠΡΙΝ την ανακοίνωση των οριστικών τόσο της 1ΓΕ όσο και της 2ΓΕ.
Λοιπόν. Εγώ εδώ θα πω τι έχω μπορέσει να μάθω απ' το υπουργείο. Θ' αφορούν ΚΑΙ τους 10.500 οι κατανομές. Οι διορισμοί θα γίνουν σε δυο δόσεις. Οι μισοί φέτος κι οι άλλοι μισοί του χρόνου.
χθες το βραδυ επικοινωνησα με συντονιστή εκπαιδευτικού έργου μεγαλης δδε αθηνας μου είπε ότι οι κατανομές δεν μπορει να βγουν από τωρα αν δεν μαθει το υπουργειο τα οργανικά κενά τα οποία θα τα ξερει μετά την άνοιξη ...από τις ΔΔΕ
Λοιπόν. Εγώ εδώ θα πω τι έχω μπορέσει να μάθω απ' το υπουργείο.α) Οι κατανομές είν' έτοιμες εδώ και (πολύ) καιρό. Το υπουργείο έχει ενημερώσει το ΑΣΕΠ αρμοδίως για τον έλεγχο φακέλων των διοριστέων (κάτι απαραίτητο πέρ' απ' τις ενστάσεις) ώστε να τοιμάσει τους οριστικούς.β) Οι οριστικοί της 1ΓΕ είν' έτοιμοι. Ξαναλέω ότι αυτό σημαίνει πως έχουν ελεγχθεί ΚΑΙ οι διοριστέοι (συν ένα 50% πάνω στον αριθμό αυτών επί πλέον).
Αυτό που σου είπε είναι λογικό και το έχουμε συζητήσει κ άλλες φορές εδω. Αν συμβεί αυτό ας μην περιμένουμε κατανομές μέχρι Μάιο-Ιουνιο..
επισης μου ειπε ότι οι κατανομές θα βγουν τελευταία στιγμη.... την μεριδα του λέοντος θα έχει η αβθμια...αυτονόητα ...λάβε υπόψιν σου τις πολλες υπεραριθμίες σε πολλούς κλάδους...
γενικά οι διευθυντές ΔΔΕ και γενικές διευθυντές δεν έχουν ιδέα από αυτά και μιλάνε βάσει λογικής όπως πιστεύουν, πράγμα το οποίο έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν