0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή η άλλη εναλλακτική είναι να πάρει μόνο 1ΓΕ; Tότε θα είχαμε τις κατανομές μέχρι τώρα και είμαι σίγουρος για αυτό.
καλά η εκδοχή αυτή είναι μεγάλη φάπα (που είχε πει κάποιος εδώ) για τους πε70. Τώρα που το σκέφτομαι το είχε αναφέρει μέλος της ΠΑΣΑΔ αυτό το σενάριο.
Υπαρχει συνολικά κάποιος πινακας για να δούμε τις υπεραριθμίες ανα ειδικότητα;
https://www.ipaidia.gr/wp-content/uploads/2020/04/genikes-metatheseis-statistika-kena-kai-pleonasmata-------2020.xlsx
Να κάνω μια ερώτηση; Αυτοί που είναι υπεραριθμιες πως διορίστηκαν; Εννοώ, σε ποιο οργανικό κενό;
Σίγουρα σχολεία έκλεισαν και τάξεις κοπηκαν.. Επίσης παλιότερα στην βθμια γινότανε οτι και στην αθμια τώρα δλδ αν ειχες 18ωρες συνολο και σε ενα σχολείο ήσουν 14ωρες τοτε δεν σε εστελναν πουθενα αλλου, τωρα ακόμα και για μια ωρα σε στέλνουν σε αλλο σχολείο.. Επίσης υπήρξε και αύξηση του ωραρίου τον εκπαιδευτικών! Ολα αυτα μαζι νομίζω μαζι νομίζω έφεραν μια αναστάτωση
Υπάρχει ενδεχόμενο να αυξηθεί παλι το ωράριο; Κυριως στη ββαθμια;
Μα προφανώς πολλές από τις 40000-50000 θέσεις αυτές αντιστοιχούν σε πραγματικά λειτουργικα κενά. Αλλά πάρα πολλές καλύπτουν και πάγιες ανάγκες που θα πρέπει να υπολογιστούν.