0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε τα οργανικά κενα ειναι 86 για τους ΠΕ80, επίσης έχουν πλεονασμα 116 και φέτος πήραν 250 αναπληρωτές περίπου..Δεν πιστεύω οτι θα διορίσει πάνω απο 80 ΠΕ80 συνολικά, ισως λεω και πολλους
μέχρι 10 Φεβρουαρίου οι κατανομές.
Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν στην κοινωνία βασικές και δευτερεύουσες ειδικότητες. Αυτό περνάει στους βουλευτές και στο υπουργείο. Τη μερίδα του λέοντος συνεπώς θα πάρουν οι δάσκαλοι, οι νηπιαγωγοί, οι φιλόλογοι, οι μαθηματικοί και οι φυσικοί με τους χημικούς.
Δεν έχει σημασία αν ονομάζονται βασικές, κυρίες ή όπως αλλιως. Η πραγματικότητα είναι ότι το 50% των ωρών είναι οι ειδικότητες ΠΕ02-03-04...
Φνταζομαι το λες για πλακα οτι καθονται και πληρωνονται ε? Ο ορος οτι καποιος πλεοναζει ,ειδικα τα τελευταια χρονια με my school, σε καμια περιπτωση δε σημαινει οτι δεν κανει μαθημα. Δε λεω πως καποιοι ακομη και τωρα δεν κανουν λιγοτερες ωρες απο το ωραριο τους, αλλα ο λογος δεν ειναι οτι πλεοναζουν. Το οτι πλεοναζεις ισως σημαινει οτι κανεις 10 ωρες στο σχολειο που ανηκεις και ισως τις υπολοιπες σε ενα αλλο. Η οτι τη χρονια που πλεοναζεις πηγες εξ ολοκληρου σε αλλο σχολειο. Τελος, αφου τακτοποιηθουν οσοι πλεοναζουν (μιας και σε αλλα σχολεια εχει πολλα κενα) σε οτι κενα απομεινουν στελνουν αναπληρωτες. Φιλολογοι φυσικοι προφανως γεμιζουν αμεσα τις ωρες που τους λειπουν με τα πολλα λειτουργικα κενα που εχουν. Οι ειδικοτητες που δουλευουν πρωτοβαθμια παλι εργαζονται εκει που εχει πολλα κενα. Μη δημιουργουμε εντυπωσεις που δεν ισχυουν (υπεραριθμος, καθεται,δε δουλευει ,πληρωνεται).
Προσωπικά, περα από κατανομές κλπ. αυτό μου με καίει σε όλη αυτήν την ιστορία είναι να ξεκαθαρίσει ότι οι διορισθέντες της ειδικής δε θα μπορέσουν να διεκδικήσουν δεύτερο διορισμό στη γενική. Το να μη διοριστώ εγώ προσωπικά το αντέχω. Στη χειρότερη όμως, περιμένω να ανέβω αρκετά στους πίνακες με το να διοριστούν οι συνάλεφοι που είναι μπροστά μου, και όχι να μείνουμε στα ίδια επειδή κάποιοι θέλουν να διοριστούν δύο φορές σε δυό χρόνια.
Αυτο φοβάμαι και εγω ειμαι ΠΕ03 μεσα στους 800 μετα την εκκαθαριση, νομίζω θα πάρουν 500-600 ΠΕ03(μακάρι παραπανω), οποτε εγω δεν θα ειμαι μεσα στους διορισθεντες αλλα θα έχω ανέβει μεσα στους πρωτουν 200 οποτε θα ξέρω οτι θα δουλεύω για τα επομενα λίγα χρονια πριν αλλάξει παλι αυτο το σύστημα οποτε αλλαξει