0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα !!! Καμία πρόβλεψη ( τάξη μεγέθους) για ΠΕ83 ?Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και γιατί να μη δούμε οι κοινές ειδικότητες δημιουργία οργανικών; Δεν λέω ότι θα δούμε τρελά νούμερα αλλά κάποιες θα δούμε ειδικά με τα νέα ωρολόγια προγράμματα.
Όσοι κάνουν προσωπικές προβλέψεις ας επιχειρηματολογούν και λιγάκι αλλιώς δεν έχει νόημα.. Τα οργανικά κενά των τεχνικών ειδικοτήτων είναι τα πραγματικά κενά δεν πρόκειται να συσταθούν νεα και δε νομίζω ότι είναι ικανά να αλλάξουν τόσο πολύ τις κατανομες ακόμα και αν αποφασίσουν να τα καλύψουν στο 100 τοις εκατο
ΠΕ06 σίγουρα θα δουν νεες οργανικές.. Λογικά ο συνάδελφος μιλούσε για Θεατρολόγους, Εικαστικα κλπ κλπ
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και οι Πληροφορικοί θα δουν νέες οργανικές καθώς τα κενά τους στην Πρωτοβάθμια είναι πάρα πολλά. Επίσης, είναι ένας κλάδος που σε καιρούς "Τηλεκπαίδευσης" είναι απαραίτητος στα Δημοτικά. Και μην ξεχνάμε οτι η Τηλεκπαίδευση ήρθε για να μείνει όπως είπε και η Υπουργός μας.
Σίγουρα! Απλα δεν τους εβαλα μαζι με τους ΠΕ06, επειδη με τρομάζουν οι 1100+ πλεοναζ συναδελφοι.. Σίγουρα ομως θα δουν πολλες προσλήψεις.. Πιστεύω οτι θα ειναι 300-400!
Ευχαριστώ για την απόκριση ..η θέση πίνακα δ φάσης τελευταίου αναπληρωτή είναι 533...Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην ξεχνάς όμως ότι είναι και ένας κλάδος που παίρνει πολλές αποσπάσεις σε γραφεία, Υπουργεία κ.λπ
για να δω τα επιχειρήματα σου πανω σε αυτο