0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστεύει κάποιος ότι θα διοριστούν σε κάποια ειδικότητα άτομα πάνω από τα οργανικά κενα που θα προκύψουν για τις μεταθέσεις; Αν ήθελαν να φτιάξουν νέα δε θα έπρεπε να είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία; Άποψη μου ότι η κατανομή θα γίνει πάνω κάτω με τα οργανικά κενα των μεταθέσεων. Κάποιες ειδικότητες πιθανως θα έχουν 100% κάλυψη και κάποιες όχι . Αλλά δε νομίζω ότι θα διορίσουν σε κάποια ειδικότητα χωρίς οργανικά κενα.
Κατά την άποψη μου το σενάριο 2 του trust no one θα είναι πολύ κοντά στις κατανομέςhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1aO6KWNkUBMJIRp5Wbpv1y5Fe5GmEbXuzU2Rdk6h_6JE/edit#gid=196978848
Ο πίνακας της infinity kos ειναι για γέλια απλά.. Τωρα προφανώς και συμφέρει τους φιλολογους.. Φυσικα και θα πέσει κάποιο από τα σενάρια του trust no one, αφού στηρίζονται σε ρεαλιστικά σενάρια και οχι σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας...
Συνάδελφε οταν λεμε ομορφος πίνακας δεν εννοούμε οτι θα ειναι ετσι ακριβως τα νουμερα απλα δείχνει ενα βάρος και φυσικά κανενας δεν νομίζει οτι θα πάρει 1500+ ΠΕ02 αλλα και μονο 2400 ΠΕ70!
Έγιναν 1500 μεταθεσεις στους πε02? Η θα γινουν φετος και του χρονου για να πάρουν τοσους; Τι οργανικα ειναι αυτα;
Ούτε μία στο εκατομμύριο όταν γράφει για 600 ΠΕ 08 και 500 ΠΕ03. Κάπου εκεί σταματάς να διαβάζεις.
Ποιός νομίζετε ότι θα ήταν ο καλύτερος αλγόριθμος που θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη για τις κατανομές.Αν υποθέσουμε βέβαια ότι τα νούμερα θα βγουν λογικά και όχι όπως να ναι.κριτήρια με τη σειράαριθμός οργανικών , αριθμός αναπληρωτών , αριθμός παραιτήσεων , πλεονάσματα πχ 40% ,30%,20%,10%