0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σεπτέμβριο θα είμαστε όλοι οι νεοδιόριστοι στις θέσεις μας.
μόνο 5250 φέτος το καλοκαίρι και από τις 2 γε. Το 2022 οι υπόλοιποι διορισμοί.
Η ενσάρκωση της αισιοδοξίας! Μακάρι.Πάντως φαίνεται αρκετά λογικό να γίνουν το καλοκαίρι ή και πιο νωρίς οι διορισμοί της 1ΓΕ και από Σεπτέμβρη της 2ΓΕ.Έτσι μάλλον θα μοιραστεί η πίτα σε διακριτές προκηρύξεις άρα και συγκεκριμένους κλάδους. Ίσως και 50-50.Για κατανομές δεν ακούγεται τίποτα οπότε πάμε για άνοιξη.Θα μας βγει η ψυχή. Είτε στο τέλος θα ξενερώσουμε είτε δεν θα μας έχει μείνει κουράγιο να το χαρούμε.
Συνάδελφε οπως μας εχει ενημερωση συναδελφος η 1ΓΕ εχει τελειωσει.. Επίσης απο ΠΑΣΑΔ και Ελευθερο Τυπο, esos κλπ γνωρίζουμε οτι υπάρχει σκέψη η αθμια να παει για του χρόνου. Αφου δεν εχουμε ακομα κατανομές θεωρω πως απλα περιμένουν να βγει η 2ΓΕ και να ξεκινήσουν απο εκει οι διορισμοί. Ξαναλεω οχι γιατι με συμφερει αλλα γιατι αυτό μας λενε οι πληροφορίες οι λίγες που εχουμε μεχρι τωρα. Τωρα το 50-50 ειναι κλειδωμένο στις εκτιμήσεις του ΠΑΣΑΔ που μιλούσε για 5000 διορισμούς σε ΠΕ60(1700)+ΠΕ70(3300) αλλες 250 για μουσικους και η 1ΓΕ τελειωσε με 5250 θεσεις. Το ζητημα ειναι ποσες ειναι οι θεσεις στην 2ΓΕ.Τελος δεν χρειάζεται να μαλωνουμε μεταξυ μας! Λογικο ειναι οτι οσο ο χρονος περναει τα νευρα να ειναι τσιτα αλλα και η απογοητευση να μεγαλωνει, οποτε απλα ψυχραιμια!
Δεν έχει κανέναν νόημα αυτό το ποστ στο φόρουμ, από τη στιγμή που δεν έχουν βγει οι κατανομές.. Ότι αρλούμπα έχει στο μυαλό του αραδιαζει ο καθένας, με προσωπικό εννοείται όφελος. Για παράδειγμα. Είμαι θέση 1200 στους φιλολόγους; Ωραία θα πάρει 1100 και θα είμαι μέσα οριακά. Είμαι δάσκαλος και έχω θέση 4000..Ωραια,συμφωνα έγκυρες πληροφορίες που έχω βγάλει από τον εγκέφαλο μου θα πάρει 4500 δασκάλους.. Καλυτερα ο διαχειριστής να το κλειδώσει το συγκεκριμένο ζήτημα μέχρι να βγουν οι κατανομες, γιατί πλέον δεν έχει νόημα...
Καλη η αυτογνωσια συναδελφε Αλλα δεν νομιζω να αναγκαζει κανενας κανεναν να διαβασει οτιδηποτε! Ετσι κι αλλιως φορουμ ειναι, καραντινα εχουμε αν δεν ειχαμε θα πηγαινα με κανενα συναδελφο για κανενα καφε να μας φυγει το αχτι στην κουβεντα Αλλα θα σεβαστο την επιθυμια σου και εγω δεν θα γραψω ξανα σε αυτο το θεμα μεχρι να βγουν οι κατανομες, για να μην ακους και τις αρλουμπες μου..
Αυτο το διαβάσατε; https://www.e-prologos.gr/αύξηση-του-διδακτικού-ωραρίου-των-εκπ/?fbclid=IwAR2n1XKs4AqJLCNRGgz__RQmjwdVirSMIF22V_oSSil_zufT4I3auvGpxpI
Καλά,.. άμα το έγραψε ο Κάτσικας, εντάξει τώρα.. Αυτός για πληροφόρηση, είναι χειρότερος κι απο κάτι βλαστάρια που χουμε εδώ μέσα.. Που το πρωί γίνονται οι διορισμοί.. και το βράδυ, φεύγει η Κεραμεως και δε γίνονται οι διορισμοί.. Που το πρωί θα πάρουν μόνο απ τη 1γε.... και το βράδυ θα πάρουν κι απ τις δύο... που οι κατανομές θα βγουν μέχρι 10/2.... και μετά δε θα βγουν λόγω covid...Κάπως έτσι γράφει κι ο Κάτσικας...