0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τότε θα έπρεπε να είχαν βγει και οι κατανομές.[/quoteΕίπα στο περίπου. Στην ειδική δεν είχαμε μεταθέσεις που θα αλλάζανε τις περιοχές διορισμού, δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Εδώ τα πράγματα διαφέρουν.
Είπα στο περίπου. Στην ειδική δεν είχαμε μεταθέσεις που θα αλλάζανε τις περιοχές διορισμού, δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Εδώ τα πράγματα διαφέρουν.
Ε ναι. Λογικό δεν είναι; Εφόσον δεν υπάρχουν μόνιμοι στα δημοτικά, εξ ορισμού ΔΕΝ καλύπτουν λειτουργικά κενά. Με όποιον τρόπο και να ορίσουν τα οργανικά κενά, όταν έχεις 600+ προσλήψεις αναπληρωτών, ε τα οργανικά κενά σου δε μπορεί να είναι λιγότερα από τις μισές προσλήψεις αναπληρωτών.
Επιστολή του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου ΘεατρολόγωνΛίγο πριν την ανακοίνωση του αριθμού διορισμών ανά κλάδο.. Αναμένουμε με την ΚΥΑ την ίση και κατ’ αναλογία κατανομή των θέσεων σε κάθε κλάδο, χωρίς «σημαντικές» και «ασήμαντες» εκπαιδευτικές ανάγκες!Στο τραπέζι έπεσε από εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων και η λέξη «ισοκατανομή», ώστε να απορροφηθούν εκπαιδευτικοί από κάθε κλάδο κατ’ αναλογία ως προς τον αριθμό προσλήψεων της Α’ φάσης αναπληρωτών εκπαιδευτικών.Υπενθυμίζω οτι η Πρωτοβάθμια στην Γενικη ειχε 7119 ενω η Δευτεροβάθμια ειχε 3981 σύνολο περιπου στις 11000.Φυσικά λογικό ειναι να το ζητάει αυτο μια και προσλαμβάνονται γυρω στους 600 Θεατρολόγους κατι που το θεωρω απίθανο για τις τελικές κατανομές να προσλάβουν τοσους Θεατρολόγους οσους και Φιλόλογους η Μαθηματικούς η Φυσικούς, παρόλα αυτα νομίζω οτι θελουν να προλάβουν κατι..https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/341668_theatrologoi-organikes-theseis-gia-ligoys-kai-eklektoys?fbclid=IwAR0mmBjpUZDq1xXY7-v9xGkFkeRvzqetlBNEG8PBXq1_BUG_KUlwQnhpVeU
Έχει ξαναγραφτεί. Είναι κουτοπονηριά να μετρήσει μόνο η 1η φάση αναπληρωτών. Εκεί φυσικά η αβάθμια έχει τη μερίδα του λέοντος, καθώς ένα λύκειο ξεκινάει δίχως χημικό ας πούμε, αλλά ένα δημοτικό δε γίνεται να ξεκινήσει χωρίς δάσκαλο. Αν θέλουν να δουν ποσοστά αναπληρωτών πρέπει να αθροίσουν όλες τις φάσεις
Εσυ καλα τα λες αλλα νομίζω οτι οι ΠΕ70 έχουν αλλη γνωμη για τις ειδικότητες.Αν εξαιρέσω τους ΠΕ86 και ΠΕ06, τα αλλα ειναι μαθήματα που μπορούν να τα καλύψουν οι ΠΕ70.Περιμένουμε να δούμε τι θα γινει.. Πάντως σήμερα γνωρίζουμε οτι η 1ΓΕ ειναι έτοιμη το οποιο ειναι ενα θετικο βημα
Διαφωνώ. Τα άλλα είναι μαθήματα που θεωρούν οι ΠΕ70 ότι μπορούν να τα καλύψουν. 4 χρόνια σπουδών δεν αντικαθίστανται ούτε με σεμινάρια κάποιων ωρών, ούτε με 4-5 μαθήματα επιλογής. Με την ίδια λογική οι ΠΕ70 και γυμναστική μπορούν να κάνουν (όπως έκαναν και παλαιότερα) και Πληροφορική μπορούν να κάνουν (αν κατέχουν ΤΠΕ) και αγγλικά μπορούν να κάνουν (αν διαθέτουν lower/proficiency). Κι αντίστοιχα κι εγώ μπορώ να κάνω μαθηματικά π.χ., γιατί έχω διδαχτεί πολύ πιο δύσκολα μαθηματικά στη σχολή μου από αυτά που διδάσκονται στο δημοτικό. Αυτή η λογιστική αντίληψη είναι του υπουργείου. Αν αρχίσουμε να την αναπαράγουμε κι εμείς, αλίμονο μας.