0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλίμονο, κανένα πρήξιμο, δουλεύω βραδιάτικα και το έχω ανοικτό για παρέα!Ναι, τώρα κατάλαβα. Ναι και αυτό ως δεδομένο το ανέφερε, αλλά όπως προείπα "περίπου". Δεν ξέρω δηλαδή αν σου κάνει διαφορά αν είναι 2700 ή 3000, ή είσαι καλυμμένη ούτως ή άλλως και στις δύο περιπτώσεις. Σου εύχομαι το δεύτερο!Και εγώ για τους ΠΕ02 ρώτησα πολύ πιεστικά, αλλά κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο σημαντικό αυτό για το υπουργείο (100 δηλαδή πάνω κάτω ανάμεσα σε αυτά τα τρία ΠΕ). Πάντως αν κάνουμε τη διαίρεση μεταξύ των τριών αυτών ειδικοτήτων, φαίνεται σε οποιοδήποτε σενάριο σχεδόν απίθανο να είναι το ΠΕ02 κάτω από 800 άτομα, υποθέτοντας ότι δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα τους. Αλλά αυτό είναι υπόθεση, το υπουργείο μπορεί να πράξει όπως επιθυμεί με μεγάλη άνεση.
Καλα για το υπουργειο ουτε οι 10500 πως θα κατανεμηθουν ειναι σοβαρο για αυτους..χαχαχα
Νυχτερινή δουλειά και εσύ λοιπόν. Τα ίδια και εγώ. Απο οτι καταλαβα λοιπόν θεωρούμε ενα νούμερο πχ 2700 στους ΠΕ02-ΠΕ03-ΠΕ04 και όλοι οι υπόλοιπες 2550. Οι τρείς παραπάνω ειδικότητες είναι μεταξύ τους και με τους ΠΕ60-ΠΕ70 που θα έχουν 5000. Αν το 5000 ανεβεί θα κατέβει το 2700 και αντίστροφα. Σωστά;
Μεγάλη αλήθεια... ναι, και εγώ αυτό κατάλαβα, δεν ξημεροβραδιάζονται με αυτό το θέμα... Το πλαίσιο υπάρχει, οι "λεπτομέρειες" μερικών χιλιάδων θέσεων μπορεί να "ρυθμιστούν" και σε μία σύσκεψη...
Δυστυχώς για άτομα σαν κι εμένα θα υπάρχει αγωνία μεχρι το τέλος. Ειμαι περίπου 850 στον εκκαθαρισμένο, πες οτι θα χάσω 30-40 θέσεις στις εντάσεις, οπότε στο 800 με βλέπω εκτός ενώ στο 900 με βλέπω να εχω ελπίδες.Η πλάκα είναι ότι όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία δεν είχα καμία προσδοκία για διορισμό, επειδή θεωρούσα οτι θα επαιρνε 500-600 ΠΕ02. Και δεν με πείραζε, γιατί σκεφτόμουν ότι θα ανέβαινα αρκετές θέσεις στους πίνακες αναπληρωτών και μου αρκούσε αυτό. Αλλά τώρα, με τους αριθμούς που ακούγονται για 800-1000 ΠΕ02, ε, μπαίνει κανείς στη διαδικασία να σκέφτεται 'βρε, λες;'
θεωρώ ότι και 800 να πάρουν, θα έχεις βάσιμες ελπίδες να διοριστείς εφόσον δηλώσεις παντού:1. υπάρχουν ιδιωτικοί που δεν έχουν δικαίωμα διορισμού (εφόσον γίνει 1 φάση και όχι 2)2. υπάρχουν αρκετοί με δεύτερο πτυχίο δασκάλου και νηπιαγωγού (αν τρέξει πρώτα η 1ΓΕ)3. κάποιοι δεν θα δηλώσουν τα πάντα (αρκετά μικρό ποσοστό, αλλά έστω και ελάχιστοι θα υπάρχουν)Συμπέρασμα δικό μου, πιστεύω ότι οι διορισμοί θα φτάσουν 100 θέσεις πιο κάτω.Υ.Γ. θα έχεις αγωνία μέχρι να βγουν τα ονόματα
και μολις αλλαξες γνωμη για το πρηξιμο και δεν θες αλλο την παρεα του pde!!συνεχιζεις μονο με τη νυκτερινη εργασια!!χαχαχαχαχ!!