0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δε βλέπω να προσπαθούν να σώσουν κανένα τομάρι. Δίκαιη κατανομή για όλους ζητάνε. Εκτός αν θεωρείται φυσιολογικό να πάρει 3200 δασκάλους με 5000 αναπληρωτές και 100 θεατρολόγους με 1000 αναπληρωτές.
Ο καθένας κοιτάει να σώσει το τομάρι του... κείμενο θεατρολόγων
Πάντως καταλαβαίνουμε ότι όλα αυτά τα νούμερα που κατά καιρούς δημοσιεύτηκαν είναι μόνο εικασίες...Αφού τελικά όλοι υποστηρίζουν οτι καμμιά κουβέντα δεν έγινε για κατανομή...Τζάμπα μας εφαγαν τους πε06
Προφανώς για ειδικότητες με διψήφιο ή μονοψήφιο αριθμό διορισμών και για αυτούς που είναι στο όριο οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τα πάντα.
Θα μπορούσες να μας εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτή σου την πρόταση; Ευχαριστώ.
Μια παρατήρηση να κάνω γενικά.Ούτε του χρόνου, ούτε του παραχρόνου δεν πρόκειται να ανοίξουν όλα τα σχολεία με μόνιμους παντού, σε καμιά βαθμίδα.Πάλι άπειροι αναπληρωτές θα χρειάζονται. Άραγε ποιο είναι το άγχος μερικών μήπως και δεν έχει κάποιο σχολείο δάσκαλο ή νηπιαγωγό στον αγιασμό.Αυτά λύθηκαν τα τελευταία χρόνια. Μη δουλευόμαστε λοιπόν και μεταξύ μας. Αν και είπα να μην σχολιάζω αν δεν πρόκειται για κάποια πληροφορία, δεν μπορώ να κρατηθώ μπροστά σε τέτοιες δηλώσεις.Αυτοί που θέλουν άνιση κατανομή είναι απλά φαταούλες. Δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε. Οι προφάσεις που επικαλούνται είναι προπαγάνδα (η αγαπημένη μου λέξη ).
Φιλαράκο μου ξέρω που το πας. Λες κι εγώ ευθύνομαι που δεν έχουν οργανικές οι νέες ειδικότητες στην πρωτοβάθμια. Δεν αναφερομουν καν εκεί. Στη δευτεροβάθμια οι περισσότερες ειδικότητες θα κυμανθούν σε διψήφιο νούμερο. Σ' αυτές αναφέρομαι. Όταν το νούμερο είναι τόσο μικρό κανείς δεν ξέρει αν θα πάρουν 40,50 ή 90 . Για κάποιους όμως έχει τεράστια σημασία.
Καλά τον χαβα σου εσύ! Όλοι φαταουλες !!!
Πρώτον, δεν είναι όλοι φαταούλες. Είναι οι 5 μεγάλοι. Δεύτερον, κάνε μια πρόβλεψη κατονομάζοντας τις ειδικότητες με διψήφια νούμερα. Και μη μου πεις τους ιχθυολόγους. Για πες λοιπόν εσύ που ξέρεις το περίγραμμα.
Ποιες είναι οι 5 μεγάλες ειδικότητες?