0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σαν πρώην πε19 συγγνώμη και για το θάρρος αλλά αυτό που με νευριαζε εμένα ήταν που ήμουν ίσος με τους πε20 που πέρασαν με βαθμό 10 στο ΤΕΙ μαθήματα της πλάκας και ίδια δικαιώματα. Άκυρο απλά να πω το παράπονο μ.
Συναδελφε οτι και να πούμε το κακο πας να βρεις. Ελπίζω να τρολάρεις φυσικά, αλλιως αυτό δείχνει μεγάλη ψυχολογική κόπωση.Να αρχισουν να γκρινιάζουν και οι ΠΕ02 που γραφουν πρακτικά και οι ΠΕ04 που κανουν τα προγράμματα κλπ κλπΛογικό δεν ειναι οταν λες οτι τα πας καλα με την τεχνολογία κάποιος να σε ρωτάει για αυτα τα θέματα;Αν θελεις φτιαξε το φωτοτυπικο αν δεν θελεις μην το φτιάχνεις δεν νομίζω να σταματήσει η γη να γυρίζει και δεν νομίζω στα σχολεία που δεν εχουν ΠΕ86 να μην λειτουργούν.Στην τελική αν δεν θελεις να βοηθήσεις κάπου πες δεν ξερω η δεν θελω, επίσης αν νομίζεις οτι μειώνουν την προσφορά σου στο δημόσιο σχολείο υπάρχει και ο ιδιωτικός τομέας. Γκρινια για την γκρίνια μονοΕιδα και στα γκρουπ στο φβ για την τηλεκπαίδευση ποιος απαντάει στις ερωτήσεις, δάσκαλοι, μαθηματικοί και φυσικοί ειναι το 90% οι αλλοι μονο το όνομα εχουν
Περα απο την πλακα ομως αυτο που λες "παιδι για ολες τις δουλειες" εγω το λεω "αναγκαιοτητα" και ισως ειναι και ο λογος που θα πάρουν αρκετους ΠΕ86 στα σχολεια!
Ευτυχώς απαλλάχτηκε η εκπαιδευτική κοινότητα (ελπίζω για πάντα) από ένα επιπλέον σκουπίδι.
Αν είχες ματώσει όμως να βγάλεις μια σχολή και κάποιος άλλος συμμαθητής τελείωνε το αντίστοιχο ΤΕΙ αέρα και έβλεπες τα μαθήματα και γελαγες θα σ έλεγα αν θα με έλεγες σκουπίδι. Δεν κρίνω το άτομο την πρακτική κρίνω όλοι να είμαστε το ίδιο.
Μα δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ίσοι και όμοιοι. Εσύ είσαι ανώτερος.