0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
327 πηρε στις 4 φασεις
Κάποιος ας απαντήσει μια φορά ρε παιδιά!!! Τι αριθμό πιστεύετε για ΠΕ80;
Προσωπική άποψη (Ο καθένας λέει τα δικά του!) από 150 έως 200. Και αυτό διότι έχετε και το πανελλαδικό.
To Wiki δεν είναι λεξικό. Είναι άρθρα που ο καθένας μας μπορεί να ανεβάσει και να διορθώσει. Αντιγράφω απο ένα site:Οι όροι λοιπόν που περιγράφουν τους ανθρώπους της πληροφορικής και κατά κύριο λόγο έχουν επικρατήσει στη καθημερινότητα είναι οι όροι «Πληροφορικός» και ο (άθλιος κατά τη γνώμη μου για λόγους που θα εξηγήσω παρακάτω όρος) «Πληροφορικάριος [...] Στα υπόλοιπα σχετικά λεξικά που αναζητήσαμε το σχετικό όρο απλά δεν αναφερόταν διότι αποτελεί μη δόκιμο παράγωγο του όρου «Πληροφορική». Το αδόκιμο του όρου έχει να κάνει προφανώς με τη κακή χρήση της ελληνικής γλώσσας αφού η κατάληξη του (-κάριος) παραπέμπει σε λέξεις όπως ο Πεζικάριος, Αποθηκάριος ή
Συμφωνώ, συνάδελφε!!Ο σύζυγος, που είναι κι αυτός ΠΕ86, μου λέει ότι αυτό έχει επικρατήσει γιατί στο σχολείο ο ΠΕ86 είναι το παιδί για όλες τις δουλειές. . Χτες ενώ έκανε webex, τον παίρνει μια συνάδελφός του και του λέει: Δε μου δουλεύει το λάπτοπ, να σου το φέρω στο σπίτι!!!! Ρε τι τραβάμε.
Λαθος μου τοτε! Οπως σου ειπα εχετε και 120 οργανικά οποτε μπορει να παρει απο κανενα μεχρι 120!Φυσικά η ΝΔ απέλυσε ολους τους σχολικους νοσηλευτες; Η δεν ηταν μεσα και οι 87.02?Απο την αλλη διαβάζω απο το υπουργειο να λενε ποσο σημαντικοι ειναι στα σχολεια! Οποτε οπως σου ειπα κανενας δεν ξερει γενικα για ολους αλλα για εσας ουτε να κανει καμια υποθεση! Ελπίζω να διοριστεις!
μόνιμους διορισμούς δικαιούνται μόνο στα ειδικά προς το παρον
Τα οργανικά κενά των σχ.νοσηλευτων ήταν γύρω στα 250 και στην κατανομή περισυ τους έριξαν με 114 μόνιμες προσλήψεις.
Περίπου συνάδελφε! Οι απολύσεις του 2013
Να πούμε ότι δεν επρόκειτο για "απολύσεις" αλλά για "διαθεσιμότητες". Το λέω γιατί πολλοί μπορεί να μη γνωρίζουν. Ήταν διαθεσιμότητες (δηλαδή δεν εργάζεσαι) με καταβολή του 3/4 του μισθού.