0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην κοιτάς τους δασκάλους σε ποσοστό κάλυψης συνάδελφε, θα είναι χαμηλότερο από άλλες ειδικότητες λόγω του όγκου τους. Σε άλλες, π.χ. στους πληροφορικούς μπορείς να δεις και 100% κάλυψη λόγω των περιορισμένων κενών τους αν θέλουν να δώσουν θέσεις ή κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει και με τους γυμναστές αν δεν έχουν πολλά κενά. Θα δεις και πολύ χαμηλότερο ποσοστό κάλυψης στους μουσικούς σε σχέση με φυσικομαθηματικούς και φιλολόγους κλπ. Ο αριθμός των δασκάλων είναι πολιτική απόφαση και αν έχει δίκιο ο Pausanas, ότι δηλαδή μειώθηκαν σκόπιμα τα κενά τους, κοπήκανε από τους ΠΔ, προφανώς αυτό σημαίνει κάτι.
Το κάτι είναι ξεκάθαρα στα 7800 κενά το 3800 (πιθανώς) θα ήταν σκάνδαλο όταν άλλες ειδικοτητες θα είχαν κάλυψη 60%. Τώρα φαντάζει λογικό! Η κατανομή έχει πραγματοποιηθεί εγώ αυτό καταλαβαίνω. Τώρα για ειδικότητες με 60 και 100 και 150 διορισμούς δε μιλάμε για ποσοστά είναι αποφάσεις πάρτε κι εσείς κάτι. Και δεν το λέω υποτιμητικά αλλά έτσι είναι . Δε θα ασχοληθεί κανείς αν πήρε 50 ή ,80 σε ειδικότητα με 100 κενά.
Συμφωνώ 100% μαζί σου στην μείωση των κενών και στο ότι είναι μαγείρεμα. Το ίδιο όμως μαγείρεμα δεν είναι η μη ίδρυση οργανικών στις κοινές ειδικότητες; Όπως εσένα σου κόβει πχ 1000 κενά εμένα ως ΠΕ86 δεν μου κόβει θέσεις με τη μη ίδρυση οργανικών;
Όλα αυτά είναι τα παράδοξα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος. Μαθήματα χωρίς οργανικές, νομοί συγκεκριμένοι με εκατοντάδες ,( ναι εκατοντάδες πριν τις φετινές συνταξιιδοτησεις) υπεράριθμους, διαφορετικό ωράριο στις δύο βαθμίδες, διαφορετικός τρόπος υπολογισμού των οργανικών κενών, Α,
οποτε αφου μπορει να διορισει οσους θελει, γιατι να μαγειρεψει κενα?
Κρατάει μια ψεύτικη δικαιοσύνη. Θέλει να διορίσει 3800 ΠΕ70 οπότε μειώνει τα κενά από 7800 σε 6500 για να αυξήσει το ποσοστό κάλυψης. Θέλει στη δικιά σου ειδικότητα τους βιολόγους να διορίσει 200 άτομα (τυχαίο νούμερο) οπότε μειώνει τα κενά για να αυξήσει το ποσοστό κάλυψης.
ελατε να κανουμε μια αναφορα στην εθνικη αρχη διαφανειας
Εσυ που εκανες στις ΔΔΕ Αιτολοκαρνανιας ειχες απαντηση επισημη; Δεν ειρωνευομαι σοβαρα ρωταω
ναι
ναι ειχαμε δικιο, εκοψαν 16 κενα από βιολόγους και 3 από χημικους
ξερω μονο για τους πε04, τα αλλα ειναι αυτα που ειπε ο αιρετος