0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά μάθαμε το σύστημα θα τρέξει μόνο για την 1ΓΕ ή για όλους τους κλάδους που περιλάμβανε η πρώτη πρόσκληση;
Τελικα εγκαταλειπουμε το σημερινο;...
Μεταξύ μας δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος να ανακοινωθεί σήμερα. Παρασυρθήκαμε από το ενδοϋπηρεσιακό e-mail που μιλούσε για "τέλος του μήνα". Το άλλο που έλεγε προς τις Διευθύνσεις είναι 3 με 6 να είστε έτοιμοι για την εισαγωγή στο Μητρώο. Από αυτό εγώ συμπεραίνω ότι η ανακοίνωση θα γίνει το αργότερο 2/8 το βράδυ.
Εντάξει, έχεις δίκιο, αλλά θα μπορούσαν να το κάνουν σήμερα για να απαλλαγούμε (μερικοί) από το αγχος μας και για να μην το αφήσουν και αυτοί τελευταία στιγμή τη Δευτέρα, μήπως κάτσει καμια στραβή. Επίσης, το γεγονός ότι το κουμπί για την απενεργοποίηση της αίτησης έχει φύγει από όλες τις ειδικότητες (και από αυτές που είναι ακόμα ανοικτές οι αιτήσεις) σημαίνει ότι κάποια επεξεργασία κάνουν.
Η πηγή μου μόλις μου είπε οτι το σύστημα δεν επιτρέπει την απενεργοποίηση ακόμα και των αιτήσεων που η προθεσμία δεν έχει λήξει λόγω δοκιμών στο σύστημα για τυχόν λάθη κτλ και πως είναι 99% σίγουρο ότι πάμε για Δευτέρα.