0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο κλάδος μας που αφορά και στην Αθμια και
Συνάδελφοι καλησπερα,Ήθελα να ρωτήσω ξανά: Είναι βεβαιο οτι υποβάλλουμε τα χαρτια μας στη
Eγώ πάντως έχω μπερδευτεί! Εφόσον η προϋπηρεσία και το πτυχίο μου είναι καταχωρημένα στο opsyd, πρέπει να τα υποβάλλω ξανά? Υπάρχει κάποιο link που να εξηγεί απλά και ξεκάθαρα όλα τα βήματα της διαδικασίας?
Δεν απαιτείται η (εκ νέου) υποβολή δικαιολογητικών / βεβαιώσεων: (i) Για στοιχεία (προσόντα/κριτήρια/ιδιότητες) που είναι ήδη καταχωρισμένα και επικυρωμένα στον ηλεκτρονικό φάκελο των υποψηφίων στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., με την επιφύλαξη των αναφερομένων στις υποπαρ. 3β. και 3γ. (δηλ. αναπηρίες κ οικογενειακή κατάσταση)(ii) Για προϋπηρεσίες παρελθόντων ετών που είναι ήδη καταχωρισμένες στον ηλεκτρονικό φάκελο των υποψηφίων στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., καθώς και για δημόσιες προϋπηρεσίες της ημεδαπής (αναπληρωτή ή/και ωρομίσθιου εκπ/κού) του τρέχοντος σχολικού έτους 2019-2020.
Η προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας πενήντα τοις εκατό (50%) και άνω του υποψηφίου ή του/της συζύγου ή τέκνου είναι υποχρεωτική για όλους τους ενδιαφερόμενους (οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν το σχετικό ευεργέτημα του Ν.4589/19), πλην των περιπτώσεων πιστοποιητικών που κατατέθηκαν στο πλαίσιο των αριθμ. 1ΕΑ, 2ΕΑ, 3ΕΑ, 4ΕΑ και 5ΕΑ/2019 Προκηρύξεων ΑΣΕΠ και διατηρούνται σε ισχύ.»(γ) Η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης είναι υποχρεωτική για όλους τους ενδιαφερόμενους (οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν το σχετικό ευεργέτημα των τέκνων ή/και της αναπηρίας τέκνων/συζύγου του Ν.4589/19), ακόμη και για τις περιπτώσεις των υποψηφίων που η σχετική ιδιότητα εμφανίζεται καταχωρισμένη και επικυρωμένη στο ΟΠΣΥΔ.
Από ότι έχω καταλάβει, ότι είναι αυτή τη στιγμή επικυρωμένο στον ηλεκτρονικό φάκελο στο ΟΠΣΥΔ δεν το ξανακαταθέτουμε. Ωστόσο όταν πρόκειται για νεο-αποκτηθέντα τίτλο σπουδών/επιμόρφωσης κλπ πρέπει να κατατεθεί. Το ίδιο ισχύει και για τις ξένες γλώσσες και τους υπολογιστές τα οποία καταγράφηκαν επίσημα στο σύστημα πρώτη φορά όταν έγιναν αιτήσεις για την ειδική αγωγή. Επίσης, αναφέρεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι για τα ποσοστά αναπηρίας ή τον αριθμό τέκνων/οικογενειακή κατάσταση πρέπει να γίνει γίνει εκ νέου κατάθεση δικαιολογητικών (εκτός αν κάνατε αίτηση για την ειδική εκπαίδευση το 2019 και τα δηλώσατε τότε και δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε)Εγώ για καλό και για κακό θα έχω τα πάντα-όλα μαζί μου βέβαια ώστε να μην χρειαστεί να πάω και δεύτερη φορά.ΕΡΩΤΗΣΗ: Εμείς (ΠΕ06) γνωρίζω ότι δεν παίρνουμε μόρια για άριστη γνώση της Αγγλικής από το ΑΣΕΠ. Ωστόσο, στο φάκελο στο ΟΠΣΥΔ δηλώνουμε τα Αγγλικά ως ξένη γλώσσα με αποδεικτικό το πτυχίο ή δεν τα βάζουμε καθόλου ως ξένη γλώσσα?