0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να δουμε λιγο τις οδηγιες προς τα σχολεια και ποσο μπορουν να εφαρμοστουν....Να μην ερχονται, λεει, στο σχολειο παιδια με βηχα, συναχι και φταιρνισμα.... χμμμμμ.... στο νηπιαγωγειο που ειμαι σχεδον ολα εχουν αυτα τα συμπτωματα! Πώς θα πειστουν οι γονεις να τα κρατησουν σπιτι;Να βηχουν και να φταιρνιζονται, λεει, ή στον αγκωνα τους ή σε χαρτομαντηλο..... χμμμμμμ (παλι)..... εχει δοκιμασει κανεις να το μαθει αυτο σε 5χρονα; Γιατι εγω το προσπαθω απο το Σεπτεμβρη και δεν τα εχω καταφερει! Μαλιστα, μολις σκυψω απο πανω τους τοτε βηχουν και φταιρνιζονται!!!! (Εχω κολλησει μεχρι τωρα 5 γριπες και ιωσεις, μια ουρολοιμωξη , μυκητες στο χερι μου και ψειρες!!!)Να μην χρησιμοποιουν, λεει κοινα μολυβια και μαρκαδορους...χμμμμμ (ξαναμανα).....στο νηπιαγωγειο ειναι κοινα! Και αντε και απο αυριο το καθε παιδι εχει τα δικα του, με τα παιχνιδια τι θα γινει;;;;;Αν καποιος μπορει να βρει τροπο να εφαρμοστουν οι οδηγιες, ας με ενημερωσει!!!
Πως θα πειστουν οι γονεις να τα κρατανε σπιτι ? Και οσοι εργαζονται τι θα κανουν? Πανσοφο ελληνικο κρατος...
Πως θα πειστουν οι γονεις να τα κρατανε σπιτι ? Και οσοι εργαζονται τι θα κανουν?
Ας μην είμαστε υπερβολικοί, μπορεί αρκετοί γονείς να έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι το σχολείο είναι parking, ωστόσο δεν είναι έτσι.Αν δεν υπάρχει κάποιος στο οικογενειακό/φιλικό τους περιβάλλον να προσέξει τα παιδιά όσο αυτοί εργάζονται τότε μπορούν για τις λίγες μέρες που θα λείψουν τα παιδιά από το σχολείο να αναζητήσουν υπηρεσίες babysitting.
Δεν έχουμε, γιατί προηγούνται τα οπλικά συστήματα κι οι στραταίοι.