0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είπε κάτι παράλογο.. Σε χώρες όπου άνοιξαν ήδη τα σχολεία, τα κρούσματα μεταξύ μαθητών είναι εκατοντάδες και χιλιάδες. Εδώ θα είναι διαφορετικά, όταν η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα είναι χειρότερη από αυτή του Μαΐου;
Αν επιλέξουν τη μάσκα, θα το κάνουν διότι είναι η φτηνότερη και ευκολότερη λύση για όλους.
Αν η κατάσταση επιδεινωθεί, δεν θα γίνονται γιορτές.
Και εφοσον μιλάμε και για εξ αποστάστασεως εκπαίδευση να ρωτήσω κάτι. Το webex συνεχίζει να λειτουργεί; προσπάθησα δοκιμαστικά να ανοίξω μια συνάντηση και έγραφε ότι δεν μπορει να το κάνει. Επίσης ότι δεν βρίσκει το mail που είχα (με ο οποιό γράφτηκα) όταν έκανα τα μαθήματα στον καιρό της καραντίνας. Γνωρίζει κανείς; Έχει σταματήσει η δυνατότητα για συναντήσεις που μας είχε δοιεί ή συνεχίζεται ακόμα;
Εκτός κι αν γυρίσουμε πίσω και κάνουμε μια τυπική γιορτή στην αυλή! Λόγος, ποιήματα και τραγούδια!
Λίγο απίθανο:1. Πάλι συνωστισμός θα γίνεται.2. Δεν έχουν όλα τα σχολεία ευρύχωρες αυλές.
Έχω την εξής απορία, με τις σχολικές εορτές τι θα γίνει; Στο δικό μου σχολείο φοιτούν 400 μαθητές! Επιτρέπεται να μπουν όλοι αυτοί στο αμφιθέατρο για να τις παρακολουθησουν; Και μη μου πείτε στην αυλή! Κι αν βρέχει; Επιπλέον είναι αδύνατο να παρουσιαστούν στην αυλή γιορτές με τη μορφή που έχουν σήμερα με PowerPoint! Τι πιστεύετε ότι θα ισχύσει για τις γιορτές;