0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σίγουρα το να ζητάς να φοράνε συνεχώς μάσκα τα νήπια και πρωτάκια είναι παράλογο. Επίσης το γεγονός ότι την άνοιξη η μάσκα ήταν περιττή ενώ τώρα απαραίτητη, δεν βγάζει και πολύ νόημα. Το ποιο τρελό απ' όλα όμως και συνάμα επικίνδυνο είναι το κίνημα των συνομωσιολόγων γονέων που έχει εμφανιστεί τις τελευταίες μέρες στο fb που πίσω από τις μάσκες βλέπει τσιπάκια, σκοτεινά συμφέροντα (όχι ότι δεν υπάρχουν -οικονομικά) υποδούλωση των "καθαρών" Ελλήνων στους μασόνους και ξέρω και εγώ τι άλλο! Η ανοησία ορισμένων - και είναι αρκετοί ρε γαμωτο - είναι τρομακτική...
"Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τη σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παροτρύνει τους γονείς να μην φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους, μέτρο που όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως θα γίνει υποχρεωτικό για όλους τους μαθητές τη νέα σχολική χρονιά.Για τη σελίδα η οποία έχει τίτλο "Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο" σχηματίστηκε δικογραφία, με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ξεκινά σχετική έρευνα. Σύμφωνα με τον Alpha η δικογραφία θα σταλεί στις δικαστικές αρχές και μετά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εντοπίσει τους διαχειριστές της σελίδας καθώς θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία."
Εδώ πληρώνουμε και την ποιότητα της εκπαίδευσης. ΄΄τί την θέλουμε τη
Ακριβώς.Οταν με τις ευλογίες πολλών εκπαιδευτικών τα μαθήματα έχουν χωριστεί σε πρωτεύοντα και δευτερεύοντα αναλόγως με την χρησιμότητά τους για την είσοδο σε μια σχολή,η αγάπη για μάθηση έχει απαξιωθεί εντελώς.Και ενώ πρόσκαιρα την πληρώνουν κάποιες ειδικότητες ως ο εύκολος στόχος,μακροπρόθεσμα φαίνεται η παρακμή της εκπαίδευσης.Δικαια στο τελος θα σου πει ο μαθητής ΄΄τί την θέλουμε τη
Ελπίζω να υπάρχει ρητή εντολή να φοράμε μάσκες στο σχολείο σπο 1/9 ασχέτως παρουσίας μαθητών ή κοινού στο σχολείο.
Δεν θα γίνουμε σαν καθηγητές μασκονόμοι κανενός(μαθητή ή καθηγητή ή γονέα) και δεν θα μαλώσω με κανέναν για την χρήση της, χωρίς να έχω δυνατότητα κυρώσεων.
Αυτό που προβλέπω είναι τις υπεύθυνες δηλώσεις κάποιων γονέων ότι "Δεν επιτρέπω την χρήση μάσκας από το παιδί μου".
Το θοέμα είναι μην αρχίσουν βεβαιώσεις από κομπογιαννίτες ή ασυνείδητους γιατρούς, για δήθεν αναπνευστικά κ τέτοια.εγώ πάντως που φωνάζω για τη μάσκα, και είμαι φανατική της, θεωρώ απαράδεκτο ότι για νήπια κ πρώτς τάξεις δημοτικού δεν βρήκαν άλλη λύση. ντροπή τους.