0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η συγκεκριμένη μίλησε για "πρωτοφανές, παγκόσμιο πείραμα για τη χρήση του ιατροτεχνολογικού προϊόντος "μάσκα"". Νομίζω πως αν δεν είναι ψεκασμένη, έχει ξεκάθαρη πολιτική σκοπιμότητα. Το σίγουρο είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στις πόρτες των σχολείων τη Δευτέρα.
Πολύ ωραία όμως, με αυτή τη φασαρία, δεν λέμε ότι τίποτα δεν ήταν έτοιμο, δεν υπάρχει κανένα πρόσθετο μέτρο, η υπουργός αδιαφόρησε κ μέχρι τελευταία στιγμή τα άφησε όλα στον αέρα.
Καλό, αλλά αυτό είναι μόνο για την
Δηλαδή άμα ο γονέας του παιδιού παρκάρει πάνω σε ράμπα αναπήρων και κάποιος ανάπηρος πάρει την αστυνομία, τότε το παιδί θα δει τον γονιό του να διώκεται εξαιτίας του ανάπηρου;
Πολλοί συνάδελφοι δεν πρόκειται να δώσουν απουσίες δικαιολογώντας τα παιδιά που δεν φορούν μάσκα ότι ένιωθαν δυσφορία γι αυτό την έβγαλαν....
Το να έχει κάποιος γονιός διαφορετική άποψη για την μάσκα δεν είναι ποινικο αδίκημα. Να θυμίσω ότι κατά της χρήσης μάσκας ήταν όλη η επιτροπή πριν λίγους μήνες...
Εσπερος..απο το προηγουμενο σχολιο σου και απο αυτο κραταω μονο <δεν υπαρχει κανενα προσθετο μετρο και οτι η υπουργος αδιαφορησε.>.Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα μονο σε αυτα.Φυσικα και δεν συμφωνω με την κινηση της κυριας και οχι μονο γιατι ειμαι υπερ της χρησης μασκας εξ"αλλου απο την φυση μου ακομη και στις καλες εποχες παντα κρατουσα αποστασεις ιδιαιτερα οταν ειμουν σε κλειστους χωρους.Η ενεργεια αυτης της κυριας δεν βοηθαει σε τιποτα την ψυχολογια των παιδιων.. του δικου της παιδιου οταν την δευτερα θα βρεθουν στη ταξη.Απο την αλλη ομως εχουμε την αγωνια ολοι μας το τι μας περιμενει απο Δευτερα.Μετρα μηδεν...τεστ οχι...μασκες οι περισσοτεροι δημοι δεν εχουν παραλαβει...27000 μασκες στην θεσσαλονικη γυρισαν πισω γιατι ηταν αχρηστες...δηλωσεις της κυριας ζαχαρακη οτι υπαρχουν μονο 20 κρουσματα στα σχολεια και τα θεωρει μεμονομενα...και αυτα πριν ανοιξουν τα σχολεια.Αιθουσες 30 τετρ θα στεγασους 27 μαθητες....και εγω ρωτω οχι σαν εκπαιδευτικος αλλα σαν πατερας. 27 παιδια εκτης δημοτικου αν πανε σε ενα βιβλιοπωλειο 30 τετρ με μασκα ο βιβλιοπωλης θα τα βαλει ολα μεσα;;;Το ξερω γραφω κατι λιγο τραβηγμενο αλλα εγω ως πατερας πως θα δεχτω τα μαθηματικα της κυριας κεραμεως τι 30......τι 15+15...το ιδιο αποτελεσμα βγαζει.Τελος την δευτερα ολοι στα σχολεια και ο θεος να βαλει το χερι του.
Αν κρατησει την αποψη του για τον εαυτο του οχι δεν ειναι. Αν στειλει το παιδι χωρις μασκα και επιμενει να μην τη φορεσει τοτε ειναι. Επισης αν επιτρεψει εκπαιδευτικος σε παιδια να μη φορανε μασκα χωρις να εχουν χαρτι απο γιατρο επισης ειναι υπολογος οταν οι υπολοιποι γονεις το καταγγειλουν.
Και αν σου πει το παιδί ότι νιώθει δυσφορία τι θα κάνεις;;
Να βγει έξω να πάρει αέρα. Κ αν το ζητάνε μαζικά, δεν βγαίνει κανεις. Όπως με την τουαλέτα. Νοκθζω μπορούμε να καταλάβουμε ποιος δεν νιώθει καλά κ ποιος κοροϊδεύει.
Δείτε και μια άλλα άποψη γιατι δεν χρειάζονται πλέον μέτρα:https://www.youtube.com/watch?v=nyq6bhIZ3uQ&feature=emb_logo&ab_channel=neeskens101
Δεν μπορεί το παιδί να βγαίνει έξω ...Δεν επιτρέπεται....Αν στο ζητάνε μαζικά τότε θα σε δω τι θα κάνεις.... Σίγουρα δεν μπορείς να του βάλεις την μάσκα με το ζόρι...