0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς όχι. Και δεν θέλω να το τραβήξω γιατί εκτιμώ τον διευθυντή με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Τα παιδιά που πήραν το μπουκάλι είναι συνήθεις ύποπτοι και η τιμωρία δεν θα τους έλεγε τίποτα. Νομίζω ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την καθηγήτρια η οποία απο την αρχή δήλωσε ότι όπου υπάρχει πίστη δεν χρειάζεται οινόπνευμα και αντισηπτικό.
Θα κάνουμε τις 2 πρώτες ώρες "εκδηλώσεις" στις τάξεις και μετά σύλλογο.Στο γυμνάσιο μας έστειλαν μέιλ ότι θα γίνουν εκδηλώσεις στις τάξεις με διαφορετική ώρα προσέλευσης για κάθε τάξη.
Σήμερα, βλέπω κι ακούω, ότι περιμένουν πάνω από 1.000 ημερήσια κρούσματα. Οπότε, αν τελικά γίνει έτσι, υπολογίζω πως σε 2-3 εβδομάδες θα πάμε στα 1.500, που λένε πως θα φέρουν το νέο καθολικό lockdown, μιας και το σύστημα υγείας δεν αντέχει. Οπότε, σ' αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ν' αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για σύγχρονη εξ αποστάσεως και για "πλασματική" βαθμολογία Α' τετραμήνου...
Θέλουν και λογικά πρέπει να γίνει lockdown τον Νοέμβριο, ώστε να ανοιξουν παλι σε 2-3 εβδομάδες με μειωμένα πλέον κρούσματα για να κινηθεί η αγορά τον Δεκέμβριο λόγω εορτών, αναδρομικων συνταξιούχων, Δ.Χ ιδιωτικού τομεα, πιθανής 13ης σύνταξης κλπ