0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό θα ήταν να τηρήσουμε τα απλά. Σαν τη ζώνη στο αυτοκίνητο ή το κράνος.
Την Κεραμέως ακούω ή τον συνεργάτη της; TimPap: Ημερομηνία εγγραφής:Αύγουστος 23, 2020 Από τον καναπέ ή το γραφείο δίπλα στην Κεραμέως όλα είναι καλά. Στην τάξη των 27 ατόμων, όμως τα πράγματα είναι δύσκολα "συνάδελφε".
Όπως αποδείχθηκε και το γραφείο δίπλα στην Κεραμέως ασφαλές δεν είναι. Όμως σε εμάς δεν δίνεται η δυνατότητα να προστατευτούμε καν. Από τον ιό δεν είναι κανένας ασφαλής αλλά και η καθημερινότητα με τόσο άγχος δεν αντέχεται. Τα πρωτόκολλα δεν προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια αλλά η αίσθηση ασφαλείας που δίνουν μας επιτρέπει να λειτουργούμε. Πρακτικά πρέπει να κλείσουν όλα. Δεν λέω ότι είναι εφικτό αλλά αναρωτιέμαι αν από την αρχή οι λύσεις δεν ήταν μεσοβεζικες αλλά απόλυτες για δύο, τρεις μήνες δεν θα είχαμε ξεμπερδέψει; Αναφέρομαι σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμα και μετά την πρώτο κύμα όλοι υποτιμησαν την πιθανότητα του δεύτερου. Και συνεχίζουν να αρνούνται να δουν τα στοιχεία. Δεν αναφέρομαι στους αρνητές... Αλλά πήρε 8 μήνες για να παραδεχτούν ότι ο ιός είναι αερομεταφερομενος ενώ στην Κίνα ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Και ακόμα κανείς δεν μιλάει για το τι γίνεται με όσους αρρωστησαν και "αναρρωσαν".
Τότε μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι δεν ανήκω στους συντρόφους σου.Είμαι αυτόνομη και εκφράζω ελεύθερα την άποψη μου.
. Αλλά πήρε 8 μήνες για να παραδεχτούν ότι ο ιός είναι αερομεταφερομενος ενώ στην Κίνα ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Και ακόμα κανείς δεν μιλάει για το τι γίνεται με όσους αρρωστησαν και "αναρρωσαν".
Σαφώς αν είχαν κλείσει σύνορα η Ελλάδα δεν θα είχε τέτοιο χαλί πριν καν μπει ο χειμώνας. Κ είναι αμφίβολο το τι άφησε ο τουρισμός. κ ντροπή που υποκύψαμε στις πιέσεις των Ευρωπαίων για τα ταξίδια. Το ότι εκείνοι μπήκαν ξανά σε δεύτερο λοκνταουν δείχνει ποσο επιπόλαια χειρίστηκαν όλα τα δυτικά κράτη την κατάσταση.
Μα για αυτό είσαι ενοχλητική σε μερικούς μερικούς. Μην απαντάς καλύτερα, Ρέα. Πάντοτε έχει σημασία όχι απλώς τι λέγεται, αλλά κυρίως από ποιον λέγεται. Την άποψή μας θα την καταθέτουμε. Θέλω να μου πείτε σε ποιες χώρες αναφέρεστε στις οποίες δεν φορούν μάσκες, είναι λίγα παιδιά σε ευ..άερες αίθουσες, γίνονται τεστ σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς...κλπ. Με φίλους αποσπασμένους έξω και άλλους μετανάστες σε ευρωπαίκές χώρες δεν μαθαίνω να συμβαίνει τίποτα από αυτά. Εκτός αν αναφέρεστε στη
Μια ερώτηση και όποιος μπορεί ή βρει χρόνο ας απαντήσει.Σε όσους δουλεύετε, σας έχει σταλεί κάποια ενημέρωση στα σχολεία ότι σε περίπτωση γενικού lockdown το κάθε σχολείο είναι σε θέση να αποφασίσει αν θα επιλέξει σύγχρονη ή ασύγχρονη διδασκαλία; Σε δημοτικό που δουλεύει γνωστή μου, αποφάσισαν μόνο e class, έγινε δεκτό από το σύλλογο (θέλοντας και μη), έστειλαν την απόφασή τους στη διεύθυνση και θεωρούν πως είναι καλυμμένοι. Γενικώς σε αυτό το σχολείο, τα πάντα γίνονται δεκτά λόγω απόφασης συλλόγου, ασχέτως εγκυκλίου, οπότε φαντάζομαι κάτι τέτοιο ισχύει και σε αυτήν την περίπτωση. Εκτός αν έχω χάσει εγώ επεισόδια.