0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μείζον τώρα είναι αν θα βγουν στην πορεία για την 17 Νοέμβρη τη στιγμή που καιγόμαστε! Και καιγόμαστε πιο πολύ από τότε που άλλοι ανεγκέφαλοι δηθεν πατριώτες τίμησαν την 28η! Ποιο κράτος σοβαρό να συγκριθεί μαζί μας; Ελληνική νοοτροπία. Ελληνική αστειότητα. Δεν είναι ο αριθμός που λείπει. Η ποιότητα λείπει σε αυτόν τον τόπο. Έχουμε γεμίσει από δήθεν αγωνιστές, δήθεν πατριώτες, δήθεν μορφωμένους και άλλα δεινά!
Τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία κλείνουν από τη Δευτέρα.Αυτό δε ζητούσε η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης;Τώρα δεν ξέρουν τί να κάνουν με τα παιδιά τους και την τηλεκπαίδευση.Τελικά, τί ακριβώς θέλουν;Ανοιχτά σχολεία όχι, γιατί δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές οι οποίες έπρεπε να ολοκληρωθούν σε χρόνο ρεκόρ. (εξωπραγματικό αλλά το θέλουν.)Κλειστά σχολεία όχι, γιατί υπάρχει πρόβλημα με την τηλεκπαίδευση και τα παιδιά. Υ.Γ
Οι Έλληνες θρησκόληπτοι φωνάζουν επειδή έκλεισαν οι εκκλησίες το Πάσχα. Οι Έλληνες εθνικόφρονες φωνάζουν γιατί δεν έγινε παρέλαση. Οι Έλληνες επαναστάτες φωνάζουν γιατί δεν θα γίνει πορεία του Πολυτεχνείου. Παρόλο που φώναζαν δικαίως για τις μέχρι πρότινος ανοιχτές εκκλησίες απαιτούν οι τελετές της δικής τους θρησκείας να πραγματοποιηθούν κανονικά.
Οι περισσότεροι δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα. Λογικό όλοι να εκφράζουμε προβληματισμούς και τη γνώμη μας αλλά κάποιοι κάνουν μόνο αυτό γκρινιάζοντας μια ζωή. Και συμφωνώ κι εγώ πως το να λέμε τι ωραία είναι η οργάνωση και η ζωή σε άλλα κράτη δε σημαίνει τίποτα. Οι άνθρωποι εργάζονται ώστε η κοινωνία να λειτουργεί με συγκεκριμένους τρόπους. Έχοντας και την εμπειρία του εξωτερικού είμαι απόλυτα βέβαιη πως πολλοί που εξυμνούν άλλα εκπαιδευτικά συστήματα και χώρες γενικά δε θα άντεχαν εκεί ή θα τους απέβαλε το εκεί σύστημα με τη νοοτροπία που έχουν. Το έχω δει να συμβαίνει. Έχω παραδείγματα ατόμων με σπουδές κι εργασία στο εξωτερικό που τελικά τους έπεσε βαριά η καλογερική και ήρθαν ξανά Ελλάδα όχι για τον ήλιο και την ποιότητα ζωής ή την οικογένεια αλλά για να αράξουν στο δημόσιο ξεχνώντας ό,τι καινοτόμο διδάχτηκαν και βίωσαν και διαιωνίζοντας τον παραδοσιακό ελληνικό ξύλινο τρόπο διδασκαλίας.
Τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία κλείνουν από τη Δευτέρα.Αυτό δε ζητούσε η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης;
Συμφωνω σε ολα κ εκνευριζομαι οταν θεοποιουμε αλλα εκπαιδευτικα συστηματα...ωστοσο,το κλεισιμο των σχολείων εγειρει πολλα πρακτικα ζητηματα που προσωπικα πρεπει να τα λυσω... κ δεν θα μπω στη διαδικασια να πιεστω εγω κ οι γυρω μου επειδη καποιοι δεν μπορουν να αναλαβουν την ευθυνη τους κ με οριζοντια μετρα μας αλλαζουν αρδην τις ζωες μας. Δεν εχω μονο εγω ατομικη ευθυνη....