0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@dean εγω που δεν είμαι «δασκαλιτσα» αλλά «φιλολογιτσα», με δυο διαφορετικά αντικείμενα ιστορίας φέτος που το ένα δεν έχω ξανακάνει, έχω λιώσει για να ετοιμάζω παρουσιάσεις κ να ψάχνω πηγές για να ΜΗΝ. κάνω διάλεξη αλλά διαδραστικό μάθημα. Και δυστυχώς κάποιες φορές δεν έχει βοηθήσει ούτε αυτό να ενεργοποιήσει κ έτσι καταλήγω να κάνω διάλεξη, ή καλύτερα μονόλογο ψυχοπαθούς, παρα την προετοιμασια, παρα τον κόπο, κ τελειώνει το 40λεπτο με μια αίσθηση ματαιότητας...Πάλι δεν κατάλαβες για τα μαγαζιά: εργάζονται σ αυτά ή είναι ιδιοκτήτες τους άνθρωποι που ίσως έχουν παιδιά. με κλειστά σχολεία πώς θα γυρίσουν στη δουλειά τους; τι θα γίνουν τα παιδιά;
Ειλικρινά φαίνεσαι να το γυρνάς σε προσωπικό επίπεδο, πιάνεσαι από τη λέξη «διαδραστικός» που ανάφερα για να την προσαρμόσεις στο αντικείμενο σου (μίλησα για διαδραστικές ασκήσεις,...) και πρέπει να εξηγώ πολλά. Δεν έχω χρόνο όμως αλλά ούτε και διάθεση για πολλες κουβέντες αυτό το διάστημα.όσο για τα μαγαζιά, μια χαρά κατάλαβα, δε θέλει ιδιαίτερη εξυπνάδα για να το καταλάβεις, μη μου μιλάς λοιπόν σα να είμαι χαζή. Δε θεωρώ λοιπόν τς μαγαζιά λόγο για να ανοίξουν τα σχολεία μια εβδομάδα. Ας βρουν κάποιον να τους τα φυλάξει και, αν δε βρίσκουν, ας μην τα στείλουν μια βδομάδα. Το θεωρούσα αυτονόητο και δεν το είπα στις προηγούμενες απαντήσεις μου αλλά, αφού με αντιμετώπισες με ατάκες τύπου «πάλι δεν κατάλαβες», αναγκάστηκα να μπω σε λεπτομέρειες. Αυτά και δεν ξαναπαντρεύτηκε. Πραγματικά δεν έχω χρόνο
Με τη λογική αυτή να αφήνουμε και το καλοκαίρι ανοικτά τα σχολεία. Αλήθεια το καλοκαίρι τί κάνουν οι εργαζόμενοι τα παιδιά τους, που τα παρκάρουν; Και μετά μας φταίνε οι άλλοι για την υποβάθμιση των σχολείων, για την έλλειψη σεβασμού στους εκπαιδευτικούς και στο θεσμό σχολείο!
Δεν είπα ότι το θεωρώ σωστό. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι εργαζόμενοι έχουν φάει τις κανονικές αδειες με την περσινή αναστολή. Επίσης από τη στιγμή που μιλάμε για εμπορικά, αναφερόμαστε σε ελευθερούς επαγγελματίες ή ιδιωτικούς υπαλλήλους. Οι περισσότεροι φοβούνται να ζητήσουν άδεια και ξέρουμε πόση μέριμνα υπάρχει για τον εργαζόμενο γονέα.
... κ τελειώνει το 40λεπτο με μια αίσθηση ματαιότητας...
Επομένως προτείνεις να υπάρχουν μεν οι περιορισμοί αλλά όπου δε βολεύει να μην υπάρχουν. Οι ιδιαίτερες συνθήκες ισχύουν για κάποιους τομείς, όπου δε βολεύει δεν ισχύουν, σωστά κατάλαβα; Το πρόβλημα είναι ότι με ημίμετρα δουλειά δε γίνεται... Γι αυτό το λόγο ακριβώς υπάρχει αμφισβήτηση, σύγχυση και τόσο πετυχημένα memes!
Κοροναϊός: Task force στο υπουργείο Παιδείας για τη διαχείριση ύποπτων κρουσμάτων
Αυτή τη χρονιά που οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την είσοδο γονέων στο σχολείο πως τους ενημερώνετε για την επίδοση των παιδιών τους;Για δευτεροβάθμια ενδιαφέρομαι
Εμάς έρχονταν κανονικά. Και δουλειές που θα μπορούσαν να γίνουν ηλεκτρονικά ο διευθυντής ζητούσε να έρθουν για να μην τους ταλαιπωρούμε λέει. κ συνάντηση μάζωξη για ενημέρωση έκανε. κ για επίδοση έρχονταν να ρωτήσουν. κ τώρα που είναι κλειστά τους έφερε για δηλώσεις ενισχυτικής....