0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@lasard αυτά όμως είναι περσινά. αναφέρεται κάπου στις φετινές οδηγίες; έχουμε θέμα εκεί. πατάει στο ότι δεν το λέει για φέτος κ βασικά πατάει στο ότι λίγοι από τον σύλλογο επιμένουν κ τους θεωρεί γραφικούς. Εγω με την ύλη στο γυμνασιο αγχώνομαι ακόμα κ αν λείψω μια μέρα γιατί είμαι άρρωστη. Ειδικά στα αρχαία κ την ιστορία που είναι πολλά κ δεν είναι εύκολο να κανεις προσαρμογές. φέτος έχασα ώρες οταν ήμουν αρρωστη κ περίμενα το τεστ. κ πάλι είμαι μέσα στην τσίτα. αν ήμουν λύκειο θα είχα τρελαθεί. έχω τρελαθεί προκαταβολικά που θα πάει σχολείο το παιδί κ του χρόνου κ θα λείπω αν ειναο άρρωστο!!! Οπότε κ τώρα αγχωνομει όταν δεν προχωράω όπως περίμενα...
Κι επειδή είναι περσινα; Από Σεπτέμβριο το πρόβλημα επιδεινώθηκε , οπότε νομίζω ότι ισχύουν ακόμα! Κι εγώ σε γυμνάσιο διδάσκω και όπως λες στα Αρχαία τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, ειδικά στην Α γυμνασίου που πρέπει να μάθουν διαδικτυακά τον τονισμό και την κλίση ουσιαστικών! Το Μάιο όταν είχαμε επιστρέψει δίδασκα τον Παρακείμενο και τον Υπερσυντέλικο και κάποια στιγμή διαπιστώνω ότι είχαν ξεχάσει τον Αόριστο και ίσως και άλλα γραμματικά φαινόμενα! Αν δεν γίνεται το μάθημα στο σχολείο τότε είμαι σίγουρη ότι κάποιοι μαθητές ίσως το αφήνουν ανοιχτό το λαπτοπ ή το κινητό και περιφέρονται ή κοιμούνται! Δε σου έχει τύχει αφού πάρεις απουσίες να μην ξαναμιλήσουν οι μαθητές ενώ πρωτύτερα το μικρόφωνό τους ήταν μια χαρά; Ούτε στο τσατ μπαινουν στον κόπο να γράψουν κάτι! Με αυτούς τους μαθητές τι να κάνω; Πώς να τους κινητοποιήσω;
Ωραια, λοιπον...Αν ανοιξουν τα σχολεία στις 8/1, θα έχουμε 6,5 εβδομαδες μαθηματων (7,5 εβδομαδες στη Θεσσαλονικη) μεσω webex....Aν σ'αυτό το διαστημα προσθεσουμε και τις ημερες καταλήψεων, μιλάμε για μεγάλο διαστημα με υπολειτουργικη διδακτικη διαδικασια.Ειναι τεράστιος χαμένος χρόνος ουσιαστικών μαθηματων.Η φετινή χρονιά μαζί με την περσινή δημιουργουν πολλά προβλήματα. Κυκλοφόρησε ενα έγγραφο απο την Δ/θμια στην οποίαν ανηκω, όπου αναφέρει οτι το webex είναι ένας τρόπος επικοινωνιας. Μέχρι εκεί.Περιμένω ένα σχέδιο από το υπουργείο παιδείας για τις χαμένες εβδομαδες των μαθητών.
Ποιες χαμένες εβδομάδες, συνάδελφε; Κανονικά μάθημα γίνεται κι η ύλη προχωρά! Τι άλλο να γίνει με αυτές τις συνθήκες; Θα επιστρέψουμε με το νέο έτος, θα βάλουμε και τα διαγωνίσματά μας κι ύστερα θα παραδώσουμε βαθμολογία και γρήγορα-γρήγορα για το β΄ τετράμηνο, μήπως μάς ξανακλείσουν... Και στο τέλος, εξετάσεις με λιγότερη ύλη, φυσικά.
Κυκλοφόρησε ενα έγγραφο απο την Δ/θμια στην οποίαν ανηκω, όπου αναφέρει οτι το webex είναι ένας τρόπος επικοινωνιας. Μέχρι εκεί.