0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επιτρέπεται εκπαιδευτικοί, που τα παιδιά τους κανουν εξ αποστάσεως, να τα φέρνουν στο σχολειο που εργάζονται οι ιδιοι (ειδικό) και να τα αφηνουν να τρεχουν απο εδω και απο εκει λες και ειναι παιδοτοπος; Η νομοθεσια τι οριζει; Ειναι νομιμο;
Παράθεση από: Konstantinos83 στις Δεκεμβρίου 12, 2020, 05:01:42 pmεπιτρέπεται εκπαιδευτικοί, που τα παιδιά τους κανουν εξ αποστάσεως, να τα φέρνουν στο σχολειο που εργάζονται οι ιδιοι (ειδικό) και να τα αφηνουν να τρεχουν απο εδω και απο εκει λες και ειναι παιδοτοπος; Η νομοθεσια τι οριζει; Ειναι νομιμο;]Εγγ δεν το θεωρώ σωστό για λόγους υγείας. Φέτος ακόμα κ πριν από την καραντίνα δεν έφερε το παιδί σχολείο σε φάσεις που θα μπορούσα. Εκδρομή δίπλα στο σπίτι πήγαμε κ δεν είπα να έρθει για βόλτα με την νταντά του- δεν θε το έκανα ούτως ή άλλως βέβαια). Μου το λέγε κ μια συνάδελφος που θα έφευγε στις 2 από μια συνεδρίαση, όπως φεύγω κ εγω, ότι άλλες χρονιές άφηνε τα παιδιά στο σχολείο αλλά τώρα ντρέπεται. Μια άλλη όμως το έκανε... Το θέμα είναι, τι ηλικία έχουν; ενοχλούν; μπαίνουν στε γραφεία με κίνδυνο να σας κολλήσουν; έχει θέμα ο συνάδελφος κ δεν μπορεί να κάνει από το σπίτι; αυτά πρέπει να λύνονται κοιτώντας την προσωπική κατάσταση, εκτός αν μιλάμε για συναδελφο με γαϊδουρινη συμπεριφορά εν γενει. Έχουμε συναδελφο που μπορεί να φεεει κ τα τρία της παιδιά πχ κ να κάθονται στα γραφεία, στον υπολογιστή, να πειράζουν χαρτιά.... Ενώ αλλά έρχονται, τους δίνει μια μπάλα ή ένα βιβλίο κ ξεχνάς την παρουσία τους.Αλλο ρωτώ. Ειναι νομιμο να τα φέρνουν; Μιλώ για παιδιά πρώτων τάξεων δημοτικού που δεν καθονται σε μια καρέκλα. Η διευθυνση και το υπουργειο αν ενημερωθουν για αυτές τις καταστάσεις, τι σταση θα κρατησουν; Μαλλον δεν γνωρίζουν τι συμβαινει και οτι καποια σχολεια εχουν γινει παιδοτοποι. το θεμα ειναι τι ειναι νομιμο και ορθο και οχι τι ειναι ''ανθρωπινο''. Μπραβο σου παντως για τη σταση που κρατας εσυ.
επιτρέπεται εκπαιδευτικοί, που τα παιδιά τους κανουν εξ αποστάσεως, να τα φέρνουν στο σχολειο που εργάζονται οι ιδιοι (ειδικό) και να τα αφηνουν να τρεχουν απο εδω και απο εκει λες και ειναι παιδοτοπος; Η νομοθεσια τι οριζει; Ειναι νομιμο;]Εγγ δεν το θεωρώ σωστό για λόγους υγείας. Φέτος ακόμα κ πριν από την καραντίνα δεν έφερε το παιδί σχολείο σε φάσεις που θα μπορούσα. Εκδρομή δίπλα στο σπίτι πήγαμε κ δεν είπα να έρθει για βόλτα με την νταντά του- δεν θε το έκανα ούτως ή άλλως βέβαια). Μου το λέγε κ μια συνάδελφος που θα έφευγε στις 2 από μια συνεδρίαση, όπως φεύγω κ εγω, ότι άλλες χρονιές άφηνε τα παιδιά στο σχολείο αλλά τώρα ντρέπεται. Μια άλλη όμως το έκανε... Το θέμα είναι, τι ηλικία έχουν; ενοχλούν; μπαίνουν στε γραφεία με κίνδυνο να σας κολλήσουν; έχει θέμα ο συνάδελφος κ δεν μπορεί να κάνει από το σπίτι; αυτά πρέπει να λύνονται κοιτώντας την προσωπική κατάσταση, εκτός αν μιλάμε για συναδελφο με γαϊδουρινη συμπεριφορά εν γενει. Έχουμε συναδελφο που μπορεί να φεεει κ τα τρία της παιδιά πχ κ να κάθονται στα γραφεία, στον υπολογιστή, να πειράζουν χαρτιά.... Ενώ αλλά έρχονται, τους δίνει μια μπάλα ή ένα βιβλίο κ ξεχνάς την παρουσία τους.
Αλλο ρωτώ. Ειναι νομιμο να τα φέρνουν; Μιλώ για παιδιά πρώτων τάξεων δημοτικού που δεν καθονται σε μια καρέκλα. Η διευθυνση και το υπουργειο αν ενημερωθουν για αυτές τις καταστάσεις, τι σταση θα κρατησουν; Μαλλον δεν γνωρίζουν τι συμβαινει και οτι καποια σχολεια εχουν γινει παιδοτοποι. το θεμα ειναι τι ειναι νομιμο και ορθο και οχι τι ειναι ''ανθρωπινο''. Μπραβο σου παντως για τη σταση που κρατας εσυ.
Περιμένω λύσεις από το υπουργείο.Το κλείσιμο σχολείων (αλλά και γενικότερα) μετά από 10 μήνες εμφάνισης του ιού ισοδυναμεί με ήττα.Οι επιστήμονες πρέπει να αισθάνονται άσχημα όταν μετά από τόσο καιρό, το ΜΟΝΟ που έχουν να προτείνουν είναι το ΟΛΙΚΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟ.
Αυτά συμβαίνουν όταν μετά την πρώτη καραντίνα η κυβέρνηση, ενώ είχε τον απαραίτητο χρόνο, δεν έκανε ουσιαστικά τίποτα για να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας, αλλά και το υπ. παιδείας δεν έκανε απολύτως τίποτα για να κάνει τα σχολεία πιο ασφαλή (π.χ. λιγότεροι μαθητές ανά τμήμα), χωρίς καμία προετοιμασία για κάθε ενδεχόμενο. Όλα στο και 5. Ναι, το υπ.οικ. δεν διαθέτει τα απαραίτητα κονδύλια για να γίνουν τα προηγούμενα. Γιατί; Ίσως επειδή η ΑΑΔΕ που συγκεντρώνει τους φόρους μας, δεν ελέγχεται από το ελληνικό κράτος, αλλά από την ΕΕ, που αποφασίζει πότε και πόσα θα διαθέτει η κυβέρνηση για το καθετί (ω ναι!).Μάλλον κάποιοι άλλοι πρέπει να αισθάνονται πιο άσχημα..
Για ποιο λόγο να νιώθουν άσχημα οι επιστήμονες; Έχεις περάσει από κάποιο νοσοκομείο να δεις τι γίνεται...;