0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ λυπάμαι ακόμη πιο πολύ τους ξενόγλωσσους, πληροφορικής, μουσικής, κτλ που πάνε σε 3,4 και 5 σχολεία και μπαίνουν σε όλες τις τάξεις... Cringe!
Είμαι μια από αυτούς που περιγράφεις. Είμαι σε πάνω από ένα σχολεία, κάνω μάθημα σε όλες σχεδόν τις τάξεις. Έρχομαι σε επαφή με μπόλικο κόσμο, παράπονο δεν έχω.
Η Πορτογαλία έχει 10,000 κρούσματα σήμερα κ είναι χώρα με παρόμοια χαρακτηριστικά με εμάς. Ο,τι ανοίγει έχει ένα κόστος σε κρούσματα και κρεβάτια ΜΕΘ κ η κάθε κυβέρνηση διαλέγει τι ανοίγει κ τι κλείνει ανάλογα με τα στατιστικά-οκ. Η διασπορά στον ιδιωτικό τομέα, από εργοστάσια μέχρι οικοδομή μέχρι τα νύχια στο σπίτι ΔΕΝ μπορεί να ελεγχθεί-'οτι και να λέμε- Με το εμβόλιο προ των πυλών δεν νομίζω ότι αξίζει να ρισκάρει να του ξεφύγει η κατάσταση ούτε καν για το σχολείο και δεν πιστευα ποτέ ότι θα τα έλεγα εγώ αυτά . Επίσης, δεν ξέρω στα ΧΑΛΙΑ που έχει ο ιδιωτικός τομέας αν η ψυχολογία του παιδιού της 6ης Δημοτικού με γονείς που έχουν ή δουλεύουν σε μαγαζί που έστω ΚΑΤΙ πουλάει με click away είναι καλύτερη σήμερα που ξέρει ότι αυτό θα πάει στο σχολείο τη Δευτέρα αλλά οι γονείς δεν θα έχουν δουλειά να πάνε γιατί σήμερα άκουγα ότι δεν θα τα ανοίξουν μαζί με τα δημοτικά γιατί είναι ρίσκο.https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-portugal/update-1-portugals-covid-19-cases-hit-record-emergency-to-be-extended-idUSL1N2JH122
Αυτό έγραψε σήμερα ένας γνωστός παιδίατρος. προς τιμήν τιυ επειδή οι παιδίατροι είναι πολύ αντιδραστικοί κ εμμονικοι με την ψυχολογία των παιδιών κλπ. Κι έγραψε ο άνθρωπος ότι προέχει η οικονομία γιατί ακριβώς κάποιες οικογένειες κυριολεκτικά πεινάνε πλέον, πολύ σοβαρότερη ζημια από την τηλεκπαίδευση. Κ εδώ που τα λέμε, είναι κάπως άσχημα τα ανοιχτά μαγαζιά με κλειστά σχολεία αλλά το λιανεμπόριο γενικα δεν είναι τραγικά επικίνδυνο, αν μείνουν κλειστά τουλ τα εμπορικα κέντρα. πας, ψωνίζεις, σε δεκάλεπτα φεύγεις. από το χάλι με τα κούριερ κ τις αποθήκες των eshop, ασφαλέστερο ακούγεται.
έχεις τα δίκια σου κ εσύ πριν τα χριστούγεννα τον βρίζανε που άνοιξε τα μαγαζιά κ είχε κλειστά σχολεία , τώρα γιατί κλείνει τα μαγαζιά κ γιατί ανοίγει τα σχολεία μάλλον μετά τον κοβιντ θα γίνουν φίρμες άλλες ειδικότητες ιατρών στην τι βι
Απορία. Τι προσπαθείς να πετύχεις ανεβάζοντας τις δηλώσεις της επιτροπής? Ξέρουμε την κατάσταση τηλεόραση βλεπουμε