0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε πολλές ευρωπαικετ χώρες υπάρχει ρητή οδηγία για αερισμό κάθε 20 λεπτά κ τα παιδιά έχουν κουβέρτα. Αυτό δεν έχω καταλάβει γιατί χρεώνεται σαν αποτυχία.
Ε, τότε, ας φέρουν μαζί τους οι μαθητές και τα υπόλοιπα κλινοσκεπάσματά τους και κανένα φορητό καλοριφεράκι, μιας και από Τετάρτη θα 'ρθει φουλ ο χειμώνας και να λέει το Υπουργείο για κανονικότητα και προτεραιότητες...!
Ας αποφασίσουμε τότε τι θελουμε. Αν άνοιγαν τα σχολεία με 15 μαθητες ανά τμήμα θα το θεωρούσαμε σοβαρό μέτρο? προφανώς όχι, γιατί δεν είναι ακίνδυνο. Το να αερίζεται η αίθουσα μια φορά παραπάνω ανά ώρα κ όχι μόνο στο διάλειμμα το θεωρούμε τόσο τραγικό; ανεπαρκές είναι πιθανότατα κ ημίμετρο για να μην πουν να υπάρχει μονιμα ένα ανοιχτό παράθυρο τουλάχιστον. βασικά εγω έτσι νόμιζα ότι θα έλεγαν. απογοητεύτηκα από αυτή την οδηγία. Αλλά βασικά εγγ δεν είμαι σπ αυτούς που ασπάζονται το ανοιχτά σχολεία παση θυσία. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι οι γονείς που λυσσάξανε να ανοίξουν τα σχολεία κ τώρα διαμαρτύρονται. δηλαδή τι ήθελαν; επειδή τα παιδιά ΤΟΥΣ δεν κινδυνεύουν, οι άλλοι να ψοφήσουν; ούτε από τα παράθυρα κινδυνεύουν.
Επειδή δεν είμαι ειδικός, παραθέτω την άποψη ενός ειδικού, του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου, που σε συνέντευξή του δηλώνει ότι: "Θα ήταν σκόπιμο να είχαμε και επιπλέον μέτρα στα σχολεία, όπως λιγότεροι μαθητές σε μια τάξη ή την εκ περιτροπής λειτουργία, όπως την είχαμε τον Μάιο". Και για να προχωρήσω λίγο περισσότερο, δηλώνει παρακάτω ο ίδιος: "