0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
«Δεν μπορούμε να ανακαλύψουμε ή να δημιουργήσουμε ή να “γεννήσουμε” πρόσθετους νοσηλευτές, γιατρούς, αναισθησιολόγους, εντατικολόγους πέραν αυτών που έχουμε. Όποιος είναι διαθέσιμος, σας διαβεβαιώνω ότι αξιοποιείται».
Καμία κυβέρνηση διαχρονικά δεν έριξε χρήματα στην Υγεία και στην Παιδεία, ούτε αυτή οι εκπρόσωποι της οποίας κόπτωνται για το καλό μας τώρα αναλαμβάνοντας το ρίσκο εξάπλωσης του ιού στις συγκεντρώσεις-λες και θα πληρωσουν για το ρίσκο που παίρνουν.Χώρες με σοβαρότερα συστήματα υγείας, Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο
...την επιτροπή έχει απασχολήσει το γεγονός ότι ίσως δεν έχει γίνει κατανοητό πώς ακριβώς χρησιμοποιούμε τις μάσκες και ότι είναι τελείως ακατάλληλες όσες έχουν μόνο ένα στρώμα από απλό πανί. Σημείωσε δε, ότι υπάρχει προβληματισμός αν πλένονται επαρκώς οι υφασμάτινες μάσκες ή γίνεται πολλαπλή χρήση μασκών που δεν είναι προορισμένη για τέτοια χρήση.
Καλό είναι τις δηλώσεις να τις βλέπουμε σφαιρικά!Τι ειπε; Μεταξύ της επανάληψης χρονιάς και γκρίνιας περί τηλεκπαίδευσης, δικαστικών προσφυγων για μαθητές δύο ταχυτήτων, να αναβληθούν οι πανελληνιες, να περικόπει και άλλο η ύλη έχω την λύση...Με λίγα λόγια θέτει όλους προ των ευθυνών τους...Ότι το κάνει δεν σημαίνει ότι εγώ προσωπικα ασπαζομαι τον έμμεσο εκβιασμό! Και φυσικά δεν σημαίνει ότι αν ζητηθεί κάποια στιγμή από δημοσκοπήσεις, μεταξύ χασιματος από ψηφαλακια ή να στριμωξει τους εκπαιδευτικούς, πως δεν θα το κανει. Είπαμε ζυγίζουν υπέρ και κατά συνέχεια!
Αυτό που λέμε εγώ και άλλα δύο άτομα από Νοεμβρη πως η ύλη μέσω τηλεκπαίδευσης πρέπει να επαναληφθεί. Όπως επίσης λέγαμε πως το υπουργείο ξέρει πως δεν τραβάει η τηλεκπαιδευση,ασχετα που μερικοί συναδελφοι λένε όλα ωραία όλα καλά.Ε λοιπόν όταν μειώνεις την ύλη, ακυρώνεις την τράπεζα θεματων(θα βγει απόφαση όπου να ναι), τότε ξεμπροστιαζεις τους εκπαιδευτικούς. Επίσης πως γίνεται φέτος οι καθηγητές να βρίσκονται πολύ πιο πέρα από την ύλη που βρίσκονταν πρόπερσι τέτοια περίοδο...