0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νεότεραhttps://www.fortunegreece.com/article/skliro-lockdown-se-achaΐa-evvia-rethimno-kalimno-ke-karpatho-paratasi-metron-se-thessaloniki-chalkidiki/
Ρε άνθρωπε...δεν έχει χαθεί δευτερόλεπτο!!! Πώς δεν καταλαβαίνεις...πώς!!! Έχω ξεκινήσει επαναλήψεις ήδη. Όσοι δεν άκουγαν την πρώτη φορά θα τα ακούσουν τη 2η ή την 3η ή την 4η. Με τέτοια ύλη θα έχουμε να λέμε...Αν δεν είχαμε καταλήψεις θα προλάβαινα και άλλη επανάληψη. Πολλά παιδιά άφησαν το φροντιστήριο. Τουλάχιστον σε ένα μάθημα. Μην μας κοροϊδεύεις! Δεν είσαι καθηγητής. Ομολόγησέ το! Προχωρά καλά η τηλεκπαίδευση. Όχι σαν την τάξη, στο ότι δεν έχεις απόλυτη συναίσθηση αν όλοι καταλαβαίνουν καλά. Με πολλά τεστ όμως προλαβαίνεις τα κενά. Οργανώνεις την επανάληψη βάσει των ελλείψεών τους και οκ! Ε, τώρα όσοι δεν δίνουν σοβαρά, ας παίζουν στο ενδιάμεσο και κανα παιχνίδι!!!Εσύ λοιπόν και όμοιοί σου, ας κάνετε μάθημα...Πάσχα; Καλοκαίρι; Όποτε σε βολεύει (αν είσαι καθηγητής). Οι υπόλοιποι, μαθητές και καθηγητές, θέλουμε ξεκούραση!!! Κλείσαμε εμείς τελικά από κρούσματα...στη webex ξανά. Σε 14 ημέρες ανοίγουμε πάλι. Αν είναι ανοιχτά όλα τα άλλα ως τότε...εκεί όλα καλά;
Και εγώ 5 επαναλήψεις έχω κάνει και όλοι είχαν 20 στο τετράμηνο.Αφου τους διδαξα και την ύλη επόμενης χρονιάς.Και μου λένε προχώρα δάσκαλε θέλουμε και άλλα. Διψάμε.
Απλά βάζοντας σε όλους 20 πιστεύουν ότι έπιασαν τους στόχους της τηλεκπαίδευσης και της ύλης. Δηλαδή νομίζουν ότι βρέχει ενώ τους φτύνουν. Δεν ξέρω αν είδατε βαθμολογίες και τις εντολες των σχολικών συμβούλων πριν από αυτές.
Καμία κυβέρνηση διαχρονικά δεν έριξε χρήματα στην Υγεία και στην Παιδεία, ούτε αυτή οι εκπρόσωποι της οποίας κόπτωνται για το καλό μας τώρα αναλαμβάνοντας το ρίσκο εξάπλωσης του ιού στις συγκεντρώσεις-λες και θα πληρωσουν για το ρίσκο που παίρνουν.Χώρες με σοβαρότερα συστήματα υγείας, Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο
Η διαφορά είναι ότι η κυβέρνηση αυτή υποσχέθηκε για 3000+ προσλήψεις υγειονομικών κλπ κλπ, το θυμάσαι ή μπα; Έγινε κάτι από αυτά εν μέσω επιδημίας; Όχι. Είναι υπόλογοι; Ναι.Αυτούς έχουμε τώρα, αυτούς θα κρίνω. Τα προηγούμενα χρόνια έκρινα και τους άλλους, δεν έχω θέμα. Οπότε δεν τίθεται θέματα κομματικής προπαγάνδας. Εκτός αν σου θίξαμε τις κομματικές επιλογές σου, οπότε είναι άλλο θέμα.
Το θέμα είναι ο Κορωνοιος και η λειτουργία των σχολείων όχι οι κυβερνητικές επιλογές εν γενει Υπάρχουν πάμπολλα φορα για κριτική Το έχεις υπόψη σου η μπα;
Μα οι κυβερνητικές επιλογές στα νοσοκομεία και τα σχολειά έχουν άμεση σχέση με τον κοροναϊό και τη λειτουργία της εκπαίδευσης.
451 σήμερα!https://www.esos.gr/arthra/71163/simera-1130-pm-ayxithikan-sta-451-ta-sholeia-me-kroysmata-koronoioy-synehis-enimerosiΚαι επειδή το τριμελές περιστατικό του Αμαρουσίου και ο περιφερόμενος θίασος θα κατηγορείσετε εκπαιδευτικούς αργά ή γρήγοραΑφιερωμένο!Αν κάνω άτακτη ζωήδε θα σε βάλω για κριτή,γιατί δεν έχειςτο δικαίωμα αυτό.....Αν κάνω άτακτη ζωή,δικός μου είναι λογαριασμός.Πάψε να με κατηγορείς,για μένα άξιος κριτήςείναι μονάχα ο Θεός.
Από 08...ως 18 η γκάμα. Εσύ; Στην περιοχή που είμαι κανένας δεν προέτρεψε για υψηλή βαθμολογία. Επιμένω. Δεν είσαι εκπαιδευτικός. Η ύλη καλύπτεται, άλλα πράγματα μένουν πίσω με τα σχολεία κλειστά. Από την άλλη με τα σχολεία ανοιχτά και να κλείνουν τμήματα, να μπαίνουν καθηγητές σε καραντίνα, πώς προχωρά η ύλη; Είναι δύσκολη η εξίσωση. Η ύλη είναι πολύ λίγη...σε κάποια μαθήματα ίσως χρειάζεται να κοπεί και άλλο; Θα το κρίνουν οι εκπαιδευτικοί, οι σύμβουλοι και το υπυργείο θα αποφασίσει. Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με τα παιδιά σε ευπαθείς ομάδες...δεν ξεκίνησαν τα τμήματα κανονικά. Έχετε εικόνα;
Είσαι εσύ εκπαιδευτικος που πετάει ένα η ύλη προχώρα κανονικά και καλύπτεται και δεν είμαι εγώ που λέει πως η ύλη δεν προχώρα κανονικά και τα κενά μένουν. Μάλιστα εγινε