0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
TimPap δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά δεν θεωρώ ότι το Υπουργείο είναι διατεθειμένο να εντοπίσει αυτόν τον έναν. Αν ήθελε, θα τον είχε εντοπίσει. Κι εγώ υφίσταμαι βλάβη από αυτόν τον έναν, γιατί εγώ κάθε φορά πληρώνω τα σπασμένα.
Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μπορεί ο άνθρωπος να έκανε πολύ καλή δουλειά και η μαθητική αμνησία να μην επιτρέπει στα παιδιά να ανταπεξέλθουν.
γελαει ο κοσμος με αυτα που διαβαζω..η μαθητικη αμνησια...αυτα να τα πουμε σε ατομα που δεν ειναι στο χωρο..οχι μεταξυ μας..απο τα παιδια που εχω στην πρωτη λυκειου.. στατιστικα 1/8 ξερει την διακρινουσα 0/8 ξερει ποσο κανει το ημ(30) και στη γ λυκειου ελαχιστα ξερουν ln και log..το συστημα ΓΕΝΙΚΑ δεν δουλευει οχι φετος..χρονια τωρα..απο τα 25 παιδια που εχει το τμημα ..τα μισα επρεπε να εδιναν μαθηματα το Σεπτεμβριο...ολα περνανε και πανε στον επομενο..φανταζομαι για τους βαθμους ..ξερουμε τον υπευθυνο?οι μαθητες ερχονται στο σχολειο και βγαζουν τα βιβλια του φροντιστηριου ...ξερουμε τον υπευθυνο?οι μαθητες κανουν τοσες παραπανω απουσιες και στο τελος δεν μενουν ...ξερουμε τον υπευθυνο?οι μαθητες γραφουν 1-2 και στο τελος εχουν βαθμο 10-11-12-13 ...ξερουμε τον υπευθυνο?και απο την αλλη...δεν εχουμε Α4 να δωσουμε ...ξερουμε τον υπευθυνο?δεν εχουμε προτσεκτορα ...ξερουμε τον υπευθυνο?δεν μπορουμε να βγαλουμε copy ...ξερουμε τον υπευθυνο?27 παιδια μεσα στο τμημα...ξερουμε τον υπευθυνο?αυτοι που δουλευουν δεν ειναι 1-2 ..αλλα αρκετα παραπανω!!αλλα και αυτοι που δεν δουλευουν...δεν ειναι 1-2 αλλα αρκετα παραπανω!!στον παραδεισο του δημοσιου ..κανει ο καθενας αυτο που θελει!! .-
Συνάδελφοι ισχύει πως θα παραταθεί το σχολικό έτος;
Απορω πως θα δωσουν πανελληνιες οι μαθητες της Γ λυκειου με ελαχιστα μαθηματα σε φυσικο χωρο.