0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένας μαθητής, μέλος επιτροπής ή επιτηρητής να βρεθεί θετικός, πάνε οι πανελλήνιες...
Μια ικασία είναι απλώς. Πρακτικά όμως το αποτέλεσμα θα είναι αυτό. Είτε να μειωθούν τα τμήματα που κλείνουν είτε να μετατεθεί το κλείσιμο τους λίγο αργότερα. Εξάλλου με τόσο πολλά ψευδώς θετικά αυξάνει πολύ το κόστος για τον επανελεγχο. Θα μειωθεί και αυτό
Επίσης οι διασωληνωμενοι μειώνονται κ δν υπάρχει λόγος να εμφανίζονται κρούσματα. Δεν έχουμε κρατήσεις απ έξω φέτος, στη μαύρη λίστα μας έχουν. Τον Θεοχαρη τον ξεφτίλισαν χτες στο BBC, κάπως πρέπει να πουλήσουμε ασφάλεια. Το κόστος της διάλυσης των εξετάσεων δεν ξέρω αν το χουν υπολογίσει. Φυσικά κ θα γίνει χαμός αν αρχίσουν να μπαίνουν εξεταστικά κέντρα σε καραντίνα αλλά υποψιαχομαι ότι αφού δν είναι κάθε μέρα, δν θα προβλέπεται. Μόνο μεμονωμένοι μαθητες, που λογικά κανεις στην οικογένεια τους δν θα τεσταρεται εκείνες τις μέρες για να το ρισκάρει. Έτσι χωρίς τεστ δεν θα έχουμε κ κρούσματα. Χωρίς κρούσματα κ με ανοιχτά τα πάντα δεν θα έχουμε κ εμβολιασμούς, οπότε μηναπ εγκαταστήσετε το webex, θα μας χρειαστεί του χρόνου.
Τρομοκρατία χωρίς λόγο. Όλα τα δεδομένα μέχρι τώρα δείχνουν ότι τα εμβόλια πιάνουν αρκετά καλά και τις μεταλλάξεις. Χώρες που προχώρησαν εμβολιασμούς όπως ΗΠΑ και Ισραήλ έχουν πετάξει ήδη τις μάσκες. Και εδώ γίνονται χιλιάδες εμβολιασμοί την ημέρα. Είμαστε μικρή χώρα και από Σεπτέμβρη κανονικά σχολείο, με προσοχή όπως πρέπει, αλλά κανονικά. Μια χαρά τουρίστες θα έρθουν, μπορει όχι ορδές όπως παλιά, αλλά ήδη για Ιούνιο ξεκινάει δυναμικά για τα παγκόσμια δεδομένα.
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί η πλατφόρμα για απόκτηση το σελφ τεστ που πρέπει να πάμε τη Δευτέρα!!!! έκλεισε την Τετάρτη; Χαμπάρι δεν πήραμε εγώ και άλλοι δύο συνάδελφοι. Ακούω γκρίνιες και από αρκετούς γονείς. Η απάντηση είναι ελάτε φαρμακείο Δευτέρα πρωί!!! Επίσης, έχω σελφ τεστ που το έχω αγοράσει. Αν το κάνω την Κυριακή το βράδυ, θα μπορώ να μπω στο σάιτ του υπουργείου και να το δηλώσω παίρνοντας κωδικό;
Μα και το χειρόγραφο δεν ζητάει κωδικό;