0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα σας πω τι κάνω εγώ, δευτεροβάθμια όμως: δεν επιτρέπω σε κανέναν, μαθητή η συνάδελφο, να με πλησιασει κάτω από 2 m. Στα τμήματα μου μπαίνω από πριν κ φροντιζω να είναι τα παντα ανοιχτά. Μπαίνουν μέσα λίγοι λίγοι κ με μασκα σωστά φορεμένη. Εννοείται την ανεβοκατεβαζουν κάποιοι στο μάθημα, αλλά δεν τους αφήνω σε χλωρό κλαρι. Στην 3η παρατηρηση, έξω. Δεν επιτρέπω ποτε παραβιαση της απόστασης. Πίνακα δε σηκώνω πχ. Αν η αίθουσα δεν είναι διαμπερης, τα μεταφέρω η τα παω αυλή. Εννοείται n95 εφαρμοστα στην μουρη. Κ αλλαγή στο 3ωρο. Υπό αυτες τις ειδικές συνθήκες, εγώ νιώθω σχετικά ασφαλής τώρα που είναι κ μονίμως ανοιχτά όλα. Χειμώνα νιώθω πολυ μεγαλύτερη ανασφάλεια. Φυσικά με λένε τρελή, αλλά όταν σκάνε τα κρουσματα, είμαι πιο ησυχη από τον οποιοδήποτε. Δημοτικά πραγματικά δεν ξέρω αν μπορεις να παρεις μέτρα. Πάντως ξαναλέω: εμείς έχουμε πολλα κρουσματα στα σχολεία μου, κανένας καθηγητής δεν μπήκε καραντίνα. Ουτε αυτοί που μπήκαν 3-4 ώρες. Δεν ξέρω τι παιζει με πρωτοκολλα κ βαριέμαι κ να το ψάξω, δε βρίσκω κ νόημα..
Με δύο ώρες νομίζω μπαίνεις καραντίνα.
Αυτό συνέβη σε εμάς. Μία ώρα σε δύο μέρες δηλαδή. Αν όμως η διεύθυνση δεν σε δηλώσει, δεν μπαίνεις. Ισχύει κάτι άλλο που μου διαφεύγει;
jarvis στο σχολείο σου δεν τηρήθηκε πρωτοκολο κ απορώ πώς δεν το ρώτησε η διεύθυνση.
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το σχολείο που έχω τις περισσότερες ώρες και μου είπαν ότι πρέπει να βγω σε προληπτική καραντίνα γιατί την Τριτη μπήκα 2 ώρες σε τμήμα στο οποίο βρέθηκε σήμερα θετικό κρούσμα Θέλω να σας θέσω τρία ερωτηματα γιατί θα τρελαθούμε με όλα αυτά που διαβάζουμε1Έχω κάνει και τις 2 δόσεις του εμβολίου Γιατί πρέπει κι εγω να είμαι σε καραντίνα;2 Απο πότε ξεκινάμε να μετράμε τις 10 ημέρες; Από την Τρίτη που μπήκα ή από σήμερα που ενημερωθηκε το σχολείο;3 Θα πληρωθω κανονικά το μήνα ή θα έχω περικοπές 10 ημερων;
Αν έχει περάσει 15ημερο από β δόση δεν μπαίνεις καραντίνα. Ημέρα 0 είναι η μέρα της επαφής. μετράς 10 κανεις τεστ κ γυρνάς την 11ηΕκτός αν είσαι πλήρως εμβολιασμενος με παρέλευση 15ημερπυ.