0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά αυτά που λες, αλλά αυτός που βήχει δεν ξέρουμε αν έχει ή όχι εμβολιαστεί (και δεν έχει σημασία). Εγώ που έχω εμβολιαστεί από προσωπική ευθύνη για την οικογένειά μου και για εμένα, συνεχίζω και φοράω διπλή μάσκα σε εσωτερικούς χώρους με κόσμο και πάω μακριά από κάθε ούγκανο που λες, ο οποίος βήχει και φτερνίζεται (αδιάφορο αν εμβολιάστηκε ή όχι, που δεν μπορώ να ξέρω έτσι κι αλλιώς).Αυτοί που μπαίνουν σε εσωτερικούς χώρους χωρίς μάσκα, έχουν ευθύνη οι υπεύθυνοι των καταστημάτων να τους απαγορεύουν να μπαίνουν έτσι. Μόνο σε σουπερμάρκετ είναι κάπως πιο αυστηρά.. Αττική δηλαδή, γιατί στην επαρχία ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα το καλοκαίρι φέτος και έβλεπα διάφορους ούγκανους που λες να μπαίνουν έτσι χύμα και κανείς από το κατάστημα να μην λέει τίποτα.
Silkut δεν ανοίγει. Πού να το αναζητήσω?
Η αλήθεια είναι πως ο Landau έχει δίκιο. Αθήνα κ' επαρχία είναι 2 διαφορετικοί κόσμοι - 2 διαφορετικές πραγματικότητες για το πώς περνάει ο καιρός της πανδημίας.
Επειδή μας τα ζάλισαν κάποιοι πως δήθεν εμβολιάστηκαν από κοινωνική ευθύνη και λοιπές @@@. Ποιά κοινωνική ευθύνη όταν γυρνώντας στην πόλη μου είναι οι περισσότεροι χωρίς μάσκες, βήχουν και φτερνίζονται χύμα στο χύμα, ξεροχαλιάζονται φάτσα μπάλα στον δρόμο και φτάνουν στο αίσχος να φτερνίζονται και πάνω από φαγητά όταν τρώνε έξω ή σε ψωμιά στον φούρνο όπου μπήκαν χωρίς μάσκα??? Τρεις μέρες τώρα η κατάσταση είναι φρικτή. Μην τους φταίνε λοιπόν οι ανεμβολίαστοι. Ο ούγκανος, ούγκανος θα παραμείνει. Κοινωνική ευθύνη του κώλου.Μην απορείτε λοιπόν για την πορεία της πανδημίας. Είναι ντροπή μεγάλοι άνθρωποι να φέρονται σαν να τους ανήκουν τα πάντα.
Σε ευχαριστώ. Με σπασμένη οθόνη κινητού τα μισά διάβασα αλλά κατάλαβα πως από 01 μέχρι 6 πηγαίνουμε με δωρεσν self test από φαρμακείο 24 ώρες πριν στην γνωστή πλατφόρμα.
Για τους εκπαιδευτικούς παραμένουν τα δύο εργαστηριακά τεστ την εβδομάδα για όσους είναι ανεμβολίαστοι ή δεν έχουν νοσήσει;
Αναμένεται η ΚΥΑ που θα το λέει ..
Ακριβώς όλοι έτσι ασχέτως status εμβολιασμού...Το επόμενο ΣΚ θα βγει μια άλλη ΚΥΑ που θα λέει τα ίδια μέχρι της 6 πμ της 13/9Και το μεθεπόμενο ΣΚ ή ίσως και νωρίτερα θα βγει η ΚΥΑ με τα μέτρα που θα ισχύσουν από 13/9..
Στις λαϊκές της Θεσσαλονίκης να δεις τι γίνεται... Και όλων των ηλικιών άτομα. Αλλά γιατί να μην το κάνουν; Κάθε μέρα ακούνε τουλάχιστον 5 φορές ότι το 99.99% των διασωληνωμένων είναι ανεμβολίαστοι. Συμπέραναν λοιπόν, ότι αφού έχουν κάνει το εμβόλιο, δεν κολλάνε. Κι αν κολλήσουν, δε νοσούν. Κι αν νοσήσουν, θα είναι γριπούλα. Ποιος ο λόγος λοιπόν και να ζορίζονται με τη μάσκα και να μπαίνουν σε έξοδα να τις αγοράσουν ή σε ταλαιπωρία να τις πλένουν; Το αστείο είναι ότι μόλις τώρα φύγουν οι τουρίστες, θα θέλουν να τους πείσουν να φοράνε πάλι μάσκα παντού.
Οι ανεμβολίαστοι αναφέρει.
Δεν το είδα σε ποια σελίδα του φεκ το γράφει;