0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με το εμβόλιο θεωρώ ότι δεν υπάρχουν ειδικές κατηγορίες. Σκέφτομαι μόνο σε ογκολογικούς ασθενείς και σε μεταμοσχευμένους αν υπάρξει ειδική μέριμνα. Γενικότερα, αυτό που ζήσαμε συνάδελφοι να μην προσφέρουν καμία υπηρεσία, αράζοντας για ένα έτος, ενώ πληρώνονταν κανονικά και προσφέρονταν τηλεκπαίδευση, να μην το ξαναδούμε!
Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος σοβαρων επιπλοκών που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή της εγκύου κ του εμβρύου.
Φυσικά και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις !!!! Γιατί να φαίνεται η αγορά τους τώρα;; Δεν τα δίνουν δωρεάν για να τα χρεώσουν στον ΑΜΚΑ σου
Ο κίνδυνος αυτός αφορά τον ιό τον ίδιο. Οχι το εμβόλιο, το οποίο συστήνεται ισχυρά από τους μεγαλύτερους οργανισμούς υγείας παγκοσμιως. Ακριβώς γιατί ο ιός μπορεί να γίνει πολυ επικίνδυνος για μητέρα κ νεογνό. Όμως, επειδη ουτως η αλλως το ανοσοποιητικό των εγκυων ειναι ασθενέστερο, άρα κ με το εμβόλιο θα χτίσουν ασθενέστερη ανοσία, θεωρώ πως θα εξακολουθουν να θεωρουνται ευπαθείς. Όποτε ίσως να βγουν εκτός με την αντίστοιχη άδεια. Προσωπική εκτίμηση όμως, πρέπει να περιμένουμε να δουμε..
Στον ιό αναφέρομαι κι εγώ. Και όχι στο εμβόλιο.
Όταν οι συνάδελφοι σε ευπαθείς ομάδες πήραν την άδεια ειδικού σκοπού, αντικαταστάθηκαν. Τι θα τους έκαναν μετά που έκλεισαν τα σχολεία, θα έδιωχναν τον αντικαταστάτη; Εξάλλου αρκετοί από αυτούς είχαν μπει στα διαδικτυακά τμήματα. Συγγνώμη αλλά δεν μπορούμε να λέμε άραγμα την άδεια για προστασία του εργαζομένου. Ήταν και λίγες οι κατηγορίες που το δικαιούνταν, ούτως ή άλλως. Στις εγκύους και στις ευπαθείς ομάδες ελπίζω να δώσουν ξανά άδεια ειδικού σκοπού, ασχέτως καθεστώτος εμβολιασμού. Εξαλλου ένα ποσοστό αυτών των ατόμων παίρνει ανοσοκατασταλτικά και η ανταπόκριση στο εμβόλιο είναι χαμηλότερη. Αλίμονο αν κάνουμε από εκεί οικονομία.
Το γνωρίζω πολύ καλά, αλλά για αυτό ακριβώς συστήνεται εντόνως από τους ειδικούς ο εμβολιασμός.
Τα άτομα αυτά έπρεπε να προσφέρουν στα διαπεριφερειακά τμήματα. Κάποιοι δεν πρόσφεραν πουθενά! Αυτό είναι σκάνδαλο, αλλά η ολμε σε κάτι τέτοια δεν ξέρει να επεμβαίνει. Είδατε πόσο καλή η κα Κεραμέως; Με τα λεφτά των φορολογουμένων βέβαια. Οι γιατροί θα κρίνουν αν μια εμβολιασμένη έγκυος δύναται ή όχι να εργαστεί στο περιβάλλον του σχολείου. Αναμένουμε. Την δική μου άποψη κατέθεσα, υπόθεση καλύτερα.
Είστε βέβαιοι ότι σας καλύπτει το σελφ τεστ; Η ανακοίνωση της διεύθυνσης πρόσληψης μου ζητά rapid test ή PCR 72 ωρών. Όπως θα ισχύει και όλη την χρονιά
Ναι είμαστε σίγουροι γιατί έχουμε διαβάσει τις 176 σελίδες του ΦΕΚ της 27/8..Οι ανακοινώσεις των ΔΔΕ και ΔΠΕ ( και της δικής μου) (που πολλές είχαν αναρτηθεί πριν την παραπάνω ημερομηνία) δεν μας αφορούν εφόσον δεν βασίζονται σε ΚΥΑ με ΦΕΚ, ας διαβάσουν οι διευθύνσεις τις 176 σελίδες για να μάθουν κι αυτές τι ισχύει..Υγ κάποιοι δντες σχολείων (βασιλικότεροι του βασιλέως) έστειλαν με mail οδηγίες προσέλευσης για ανεμβολίαστους (ράπιντ), και για εμβολιασμένους/νοσήσαντες.. αυτά πριν το φεκ της 27/8.. μετά από αυτό έστειλαν άλλα mail με το σωστό τεστ (σελφ) ... οποιος βιάζεται σκοντάφτει ( και γελοιοποιείται ταυτόχρονα..)Επίσης τπτ δεν ισχύει αν δεν πάρει ΦΕΚ... νόμος