0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως να αποφασιστεί πρώτα από το υπουργείο τί ακριβώς θα γίνει; Εκτός και ζητήσουν τη γνώμη των εκπαιδευτικών. Επομένως τα πρέπει ή τα δεν πρέπει είναι λόγια του αέρα. Ο καθένας μας έχει την άποψη του και την κοσμοθεωρία του. Δεν κρίνουμε με τον ίδιο τρόπο την κατάσταση.
Την δουλειά μας να κάνουμε, να βοηθήσουμε τους μαθητές μας, όχι όμως να αρρωστήσουμε από το πουθενά!
Στατιστικά για τους νέους και τα παιδιά η πιθανότητα να γίνει η στραβή είναι όσο να πέσει ένα πιάνο στο κεφάλι σου εκεί που περπατάς. Η πολιτική μεγάλης κλίμακας γίνεται βάσει στατιστικής. Άρα θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστούν πολιτικές προσαρμοσμένες σε ηλικιακές ομάδες.
Γιατί δηλ. η ΟΛΜΕ θα σιωπήσει; Προφανώς και δεν κρίνουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο όσα βιώνουμε! Εγώ π.χ. βλέπω λογικό να κάνω μια βόλτα στον Φλοίσβο, ο Χαρδαλιάς όχι και μου βάζει και πρόστιμο. Μερικοί βλέπουν λογικό ν' ανοίξουν τα σχολεία ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ίσως γιατί δεν τους "σηκώνει" άλλο η κατάσταση στο σπίτι τους, εμένα πάλι όχι. Το Υπουργείο ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, λόγω του μεγάλου συγχρωτισμού! ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΜΟΝΟ κι αυτές με όρους ασφαλείας! Ούτε εδώ η κατάσταση "σηκώνει" μαγκιές κι "ωχαδελφισμό" που λένε και κάποιοι....
Άμα σου πει όμως εφόσον κάθεσαι πάρε τον μισό μισθό (όπως στον ιδιωτικό τομέα) να δεις για ποτέ θα γυρίσεις...
Η ΟΛΜΕ θα σιωπήσει όπως πάντα. Στο ξαναλέω ότι ούτως ή άλλως δε συμφωνούμε.
Αλλά κι αν το πει σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους, να δω μετά πώς θα βγει και θα ζητήσει την ψήφο τους ο νυν Πρωθυπουργός...
https://www.in.gr/2020/04/15/greece/patra-se-sovari-katastasi-15xronos-ypopta-symptomata-koronaiou/Αναμένουμε τα αποτελέσματα, λοιπόν, γι' αυτή την πιθανή "στραβή".
Θα ανοίξουμε 11 Μάη λέμε......όποιος καθηγητής ανήκει σε ευπαθή ομάδα θα έχει αναρρωτική και δεν θα πάει....όποιος απλά φοβάται ας πάρει ψεύτικη αναρρωτική....τι να κάνουμε τώρα;...θα παριστάνουμε τους ειδικούς εδώ μέσα;;;
Είχα γράψει παλιότερα στο forum πάλι άποψη γιατρού ότι τα παιδιά δεν έχουν αναπτύξει αντισώματα στον ιό γι΄ αυτό και δεν πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία. Ας ελπίσουμε το παιδάκι να γίνει γρήγορα καλά!!!! Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον βαθμό μας δουλεύουν. Από την μια λένε να συμπεριφερόμαστε όλοι σαν να είμαστε φορείς του ιού και από την άλλη, δεν πειράζει, να ανοίξουν τα σχολεία για τις Πανελλαδικές. Δηλαδή τότε δεν θα είμαστε εν δυνάμεις φορείς του ιού;
https://www.alfavita.gr/koinonia/319062_enimerosi-arnitikos-ston-koronoio-mathitis-poy-nosileyetai-baria?fbclid=IwAR1gS4tY3u0Ym2uewq3MUaV7UbpuionfItLvlN_7wyAkiXgzfuaAQsWRqqUΓλιτώσαμε τη ''στραβή''...
Μα χωρίς τεστ στον πληθυσμό που να ξέρουν ποια ποσοστά έχει νοσήσει ? Ο εγκλεισμός σημαίνει οτι ο πληθυσμός δεν έχει αποκτήσει ανοσία...Προσωπικά νομιζω οτι βλέπουν οτι η οικονομία ζορίζει για την ακρίβεια πάει για φούντο και μετά θα έχουν άλλα προβλήματα πχ αυτοκτονίες, λοιμούς, πτωχεύσεις, ανεργία κτλ...