0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή κάνουμε ο,τι θέλουμε , όταν θέλουμε, και όπως το θέλουμε.Την σχόλιο αυτό να το δώσεις για μελέτη και αξιολόγηση στους μαθητές σου. Ευτυχώς που είσαι και υπέρ της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.Η αρχική σου πρόταση είναι η επιτομή της αδιαφορίας και η τελευταία της ανευθυνότητας.Μια ζωή στην καραντίνα μάλλον θα σε βόλευε αυτό τον καιρό.
Η απεργία διαρκείας θα είχε ενδιαφέρον. Τώρα που ο κλάδος των εκπαιδευτικών έχει διασπαστεί σε χίλια κομμάτια. Θα υπάρξουν άραγε εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν στις πανελλαδικές;
Αν δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όντως θα είναι δύσκολο. Υπάρχουν όμως και οι ψυχίατροι για την αντιμετώπιση κάθε είδους φοβίας. Ας προσπαθήσουν. Διαφορετικά στο καθήκον με μάσκες και γάντια.
Λες να βαλω τις απουσιες πανω απ τη υγεια των παιδιων μου; Μαλλον δεν εχεις παιδια. Εγω εχω και παιδια και δικηγορο ετοιμο
Αυτό είναι πολύ ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο για τον καθένα. Δεν είναι επιχείρημα και ειναι τουλάχιστον τραγικό να τεκμηριωνει κάποιος τις θέσεις του κατ αυτό τον τρόπο.
Τραγικό είναι να έχεις γνώμη για το τι θα κάνει ο άλλος με τα παιδιά του, ενώ δεν τον ξέρεις καν! Από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα αν κατάλαβα καλά.
Η Πρόταση του ΑΠΘ για την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον Κορωνοϊό:https://www.cnn.gr/news/ellada/story/216971/koronoios-giati-to-apth-proteinei-oristiki-exodo-apo-to-lockdown-arxes-ioylioy