0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τα νηπιαγωγεία δεν ξέρω,αλλά για τα δημοτικά, πιστεύω ότι τα παιδιά εκεί θα τηρούν τις οδηγίες πολύ περισσότερο από τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου.Θα το δουν και ως παιχνίδι.Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ανοίξουν τα σχολεία,αυτό είναι γεγονός.Η κατάσταση έχει πάει ανέλπιστα καλά.
Σε διαβεβαιώ συνάδελφε πως αυτό που λες για τους μαθητές δημοτικού είναι όνειρο θερινής νυκτός...
Εργάζεσαι στην πρωτοβαθμια συνάδελφε;Πιο πολύ από όσα λες με ανησυχεί ότι φαίνεται να πιστεύεις ότι αυτό το μοντέλο είναι μια χαρά για το Σεπτέμβριο και ότι το μόνο που όπως λες χρειάζεται να αλλάξει είναι να φροντίσουμε να λείπουν λιγότεροι μαθητές.
Ευχαριστώ πολύ harac, αλλά μου στέλνουν τα παιδιά κάτι μηνύματα προφανώς από τους γονείς τους, για το πώς θα τους βαθμολογήσω και να τους βάλω τεστ στο e-class, και λέω μήπως μου διαφεύγει κάτι.
Για τα νηπιαγωγεία δεν ξέρω,αλλά για τα δημοτικά, πιστεύω ότι τα παιδιά εκεί θα τηρούν τις οδηγίες πολύ περισσότερο από τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου.Θα το δουν και ως παιχνίδι.