0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ αυτή την απορία. Θα προτιμούσα να το κάνω από το σπίτι όπου έχω υλικό στον υπολογιστή μου, καλή σύνδεση και απ'όλα. Κάτι άλλο που με απασχολεί και δε βλέπω να αναφέρεται είναι το θέμα της κάμερας. Θα είναι υποχρεωτική; Προσωπικά δε θα ήθελα να έχει τη δυνατότητα οποιοσδήποτε να μπορεί να καταγράψει το πρόσωπό μου και ξέρετε οι μαθητές πώς είναι. Πέρυσι φωτογράφισαν εν ώρα μαθήματος κιόλας συνάδελφο και το διακίνησαν μέσω viber. Φανταστείτε τι έχει να γίνει, αν μας βλέπουν στην οθόνη τους. Όχι ότι θα κάνουν τίποτα σπουδαίο αλλά προσωπικά δε θέλω κανείς να διαχειρίζεται την εικόνα μου.
πάντως εμείς στο σεμινάριο
Αναστολη πληρωμων δε θα γινει με την καμια. Μην προσπαθεις να τρομοκρατησεις.
Αν θελει να μου εξηγησει καποιος. Η τηλεκπαιδευση τι σκοπο θα εχει; Επαναληψεις ή παραδοση υλης κανονικα;
Να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου: ευκαιρία και για εφαρμογή της τεχνολογίας για τα δυσπρόσιτα σχολεία. Ίσον περιορισμός προσλήψεων αναπληρωτών. Ας μείνουμε όμως στην κρίσιμη κατάσταση που βρισκόμαστε. Φοβάμαι ακόμη και αναστολή πληρωμών, αν συνεχιστεί για καιρό αυτή η κατάσταση. Όσον αφορά τα μαθήματα τώρα θα τρέξουν τη Γ λυκείου ώστε να μη χαθούν οι πανελλήνιες. Για τις υπόλοιπες τάξεις μετά το 15ήμερο και αν χρειαστεί θα υπάρξει πρόβλεψη μαθημάτων. Όλα τα παραπάνω είναι εικασίες φυσικά. Δεν ενημερώνω. Μοιράζομαι τους προβληματισμούς μου.