0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παλεύω εδώ και μέρες να κάνω λογαριασμό για το παιδι μου στο ΠΣΔ και είναι αδύνατον αν και έχω όλα τα στοιχεια. Το ίδιο μου είπαν κι άλλοι συνάδελφοι, ότι δεν γίνεται. Πριν λίγο μας ήρθε και η ενημέρωση από το σχολείο του για να το κάνουμε άμεσα. Νομίζω ότι πολλοί γονείς θα τα παρατήσουν κι εγώ θα είμαι μάλλον ανάμεσα σε αυτους
Έχετε επικοινωνήσει με το σχολείο; Ίσως τα στοιχεία είναι άλλα από αυτά που χουν δηλωθεί στο my school. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει.
Τον χαβά σου εσύ. Μια χαρά σωστά είναι τα στοιχεία. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να μπουν λόγω υπερφόρτωσης. Κι εμένα οι γονείς των μαθητών μου το ίδιο ακριβώς μου λένε.
Ξέρεις την κάθε περίπτωση, συνάδελφε; Συχνά τα στοιχεία στη διασταύρωσή τους βρίσκονται λάθος. Ας ελεγχεί κι αυτό το ενδεχόμενο. Δεν κατανοώ την επιμονή του υπουργείου βέβαια με τη σύνδεση όλων στο σχολικό δίκτυο. Θα μπορούσαν να απελευθερώσουν τις πλατφόρμες. Επειδή για το γυμνάσιο και το δημοτικό όμως δεν ξέρω και πολλά το κλείνω εδώ. Για τα παιδιά του Λυκείου και μάλιστα της Γ Λυκείου, το πρόβλημα είναι άλλο. Η απροθυμία τους για μάθημα, αφού έχουν ιδιαίτερα κλπ. Και στο δια ζώσης το ίδιο πρόβλημα είχαμε. Οι άριστοι όμως δεν αφήνουν να πέσει κάτω τίποτα. Είναι μέσα σε όλα.
Missing
Συνάδελφε Jure, μήπως είσαι ο εκπρόσωπος της υπουργού παιδείας; Ούτε η Κεραμεως δεν έχει τέτοιο άγχος! Έλεος!