0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Dadi, η Ζαχαράκη το πρωί έδωσε την λύση! Να χρησιμοποιείτε λέει μόνο ήχο και όχι κάμερα, για να αντέξει!!!
ποια πλατφορμα ασυγχρονης διδασκαλιας εχετε επιλέξει? βρισκω την E-me λιγο πιο ευχρηστη.
Αν κάποιος/κάποια από εμάς μπει στο webex μόνος/μόνη του, χρησιμοποιώντας το ίδιο e-mal που είναι περασμένο στο myschool τότε δεν θα μπορεί μέσα από το λινκ που θα του σταλεί μέσω του σχολείου του, στην ηλεκτρονική του τάξη - webex.
οι οδηγιες που μας εσταλησαν απο το σχολειο (βιντεο) αφορουσαν μονο την η-ταξηομως ολες σταματουσαν στα "εργαλεια", μηπως μπορει καποιος να μας διαφωτισει για να δωσουμε απλες οδηγιες γισ επαναληψεις στους μαθητες πχ διαβαστε τις σελιδες ... και ξεκινηστε να κλινετε τα ....ποιος ειναι ο πιο απλος τροπος;
Το Webex με κρέμασε εχθές μετά την είσοδο του 5ου μαθητή . Η κάμερα μου ( που έδειχνε ένα πίνακα που είχα κατασκευάσει ) θόλωνε και δεν εστίαζε σωστά.Σκέφτομαι να πάρω την πρωτοβουλία και να φτιάξω ένα group στο skype ( χωρίς να ξέρω εάν θα είναι καλύτερα τα αποτελέσματα (.Θέλω να έχω και ως 2η εναλλακτική λύση το BigBlueButton.Εχει κανείς να προσθέσει εντυπώσεις από την χρήση των Webex - Skype - BBB σε γκρουπ των 10-15 ατόμων ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων .ΥΓ . Το
Σε παραπέμπω στο μάθημα εξ αποστάσεως που ετοίμασε η κοινότητα εκπαιδευτικών etwinning. Αναμεσα στα υπόλοιπα εργαλεία έχει και δύο μαθηματα για την χρήση του eclass.https://seminars.etwinning.gr/course/view.php?id=4221
Δεν πέφτει μόνο το e-class, πέφτει και το webmail (η ηλεκτρονική αλληλογραφία των σχολείων)!!!! Να επισημάνω ότι δεν μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε κάτι άλλο, μόνο το e-class! (Σε εμάς τουλάχιστον).