0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Τα ίδια ακριβώς προβλήματα είχα κι εγώ όσο προσπαθούσα να εγκαταστήσω την εφαρμογή.Μου ζητούσε url(ο,τι πρότειναν από το υπουργείο δεν το δεχόταν)"Πειραξαμε" τις ιδιότητες... πάλι τίποταΜίλησα επανειλημμένα με την ομάδα υποστήριξης του υπουργείου... όσα προτείνετε τα δοκιμάσαμε..Τα windows 7 έχουν πρόβλημα...Τελικά εγκατέστησα του 10...κι επιτέλους τα κατάφερα...Υ.Γ....τώρα πόσο εύκολα είναι να εγκαταστήσεις νέο λογισμικό αυτή την περίοδο... είναι άλλη συζήτηση..
Οι περισσοτεροι στο σχολειο μου δουλευουν με μειλ. Στελνουν στα προσωπικα μειλ των μαθητων. Οι μαθητες αντιγραφουν ασκηση σε χαρτι.
Το βρίσκετε πρακτικό να κάνουμε αυτό με τα μέιλ; Δεν ξέρω, μέχρι στιγμής μου φαίνεται δυσλειτουργικό αυτό και εξαιρετικά χρονοβόρο.Με έναν μόνο μαθητή για μερικές ασκήσεις ανταλλάξαμε 6 μέιλ, γιατί έπρεπε κάθε φορά να του εξηγώ τι διορθώσεις έπρεπε να κάνει και τις έκανε λίγες-λίγες! Αφήστε που εμπλέκονται και οι γονείς προσπαθώντας να βοηθήσουν και γίνεται ένας μύλος.Πώς θα το κάνω αυτό με 220 μαθητές, οεο; Και ταυτόχρονα να πρέπει να προετοιμάζω και το επόμενο μάθημα; Θα μου στρίψει!Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος (μέσω ασύγχρονης, προς το παρόν, καθότι ακόμη δεν έχουμε οδηγίες για σύγχρονη), να κάνουμε όλοι μαζί την άσκηση; (Δουλεύω μέσω e-me.)
joannabear, Όπως έχω γράψει και κάπου αλλού, με έχει βολέψει πολύ και η ζωγραφική των Windows. Αναρτώ την εκφώνηση ή τον σύνδεσμο της άσκησης στον τοίχο της κυψέλης για να τη δουν όλοι. Όταν ετοιμάσουν την άσκηση, τους ζητώ να την κάνουν printscreen, κλικ στην επικόλληση και αποθήκευση στον υπολογιστή τους, σε αρχείο png, που είναι μικρότερο από το jpeg και μεταφορτώνεται εύκολα στον τοίχο. Διορθώνω τον κάθε ένα ξεχωριστά με σχόλια στον τοίχο.
ΡΕ.Α.Τ., αυτό το σεμινάριο δεν είναι δωρεάν, είναι ιδιωτικού φορέα. Τώρα θα ξεχάσουν την ειδική αγωγή και θα μας πρήξουν με αυτά τα σεμινάρια! Νέα μόδα!