0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας δίναν μόνο μία τότε. Όφειλα εγώ να ξέρω ποια θα έχει προβλήματα και ποια θα παίζει μια χαρά?
Μπορείς και τώρα πάντως, μετά την πληροφορία που σου έδωσα, να πάρεις την δουλειά σου και να την μεταφέρεις στο eclass.
Nαι μισό λεπτό να πω στους 80 κάτι μαθητές που έχω ήδη περάσει στις κυψέλες ότι τελικά άλλαξα γνώμη.
https://www.anaplirotes.gr/zaxarakh-pilotikh-ek-apostasews-apo-septemvrh/Να κι ένα ωραίο πρωταπριλιάτικο για να ευθυμήσουμε.
Α, χρησιμοποιώ και γω (όσο με αφήνει να το ανοίξω τουλάχιστον) το Φωτόδεντρο.Είναι κάποια που δεν μπορώ καν να τα δω γιατί δεν υποστηρίζεται η χρήση τους από τον υπολογιστή μου, λέει, κάτι τέτοιο. (Εν τω μεταξύ, δεν είναι και τόσο παλιός και είναι αρκετά ενημερωμένος.)Εννοείς ότι δεν βλέπουν τον τρόπο που ο άλλος έκανε την άσκηση; Και τι σου δείχνει εσένα, μόνο το αποτέλεσμα;Εννοείς ότι οι μαθητές αλληλεπιδρούν μέσω του Τοίχου; Γράφοντας σχόλια; Άλλο πάλι αυτό με τα σχόλια. Αν δεν πατήσω διαγραφή εκεί που είναι το συννεφάκι, δεν μου τα ανοίγει, δεν ξέρω καν αν φαίνονται στους άλλους. Όσο για τον κεραυνό δίπλα από τα συννεφάκια των σχολείων, ξέρετε τι σημαίνει;Όσο για το e-me, σχεδόν εξαναγκάστηκα να το δουλέψω, γιατί όλοι στο ένα σχολείο με αυτό δουλεύουν. Στο άλλο σχολείο, κάποιοι δουλεύουν με το e-class, σε ένα από τα τμήματά μου. Είναι πρακτικά αδύνατο να μπω και στο e-class, να ξαναφάω όλο το πακέτο από την αρχή για ένα τμήμα. Εν τω μεταξύ, κάποια παιδιά από το συγκεκριμένο τμήμα έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μου στο e-me. Μύλος!
1.Σε μερικά αντικείμενα του Φωτόδεντρου, θέλει adobe flash για να τα ανοίξει.2. Ναι, ακριβώς αυτό εννοώ.
Ο κυριότερος λόγος γιατί τον οποίο είναι καλύτερο να επενδύσετε τον χρόνο σας στο eclass, είναι γιατί είναι ανοιχτού κώδικα και άρα μπορεί να στηθεί στο σχολείο σας και φυσικά να υποστηρίξει και τηλεδιάσκεψη (BBB, jitsi) από σερβερ του σχολείου σας.Με ότι αυτό σημαίνει για το κόστος, την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας, και φυσικά την επεκτασιμότητα.Όσοι επενδύουν σε άλλες κλειστές πλατφόρμες, να ξέρουν ότι είτε υπάρχει πρόβλημα προσωπικών δεδομένων (αν δεν πληρώνεις για το προϊόν, τότε εσύ είσαι το προϊόν), είτε αύριο θα τελειώσει το τζάμπα και θα αναγκαστούν να πληρώσουν.
Ούτε γω θα μπω στο e-class, να ανοίξω και άλλο μέτωπο, να κουζουλαθώ εντελώς!
Για το e-me δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων; Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, κάπου διάβασα ότι μπορεί να υποστηρίξει και διδασκαλία σε ζωντανό χρόνο.
🙄😨Εγώ ευθυμησα! Το αστείο πέτυχε!!!
Το πολυτιμότερο πράγμα στην ζωή είναι ο χρόνος.Χάνεις τον χρόνο σου, αν μαθαίνεις κάτι που του χρόνου θα σου είναι άχρηστο, και θα χρειάζεται να μάθεις κάτι άλλο.
Να λειτουργούσε τουλάχιστον σωστά, να αισθανόμασταν μια ικανοποίηση, βρε παιδί μου!