0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο εξυπνάκιδες σαν εσένα χορτάσαμε εδω μέσα. Όπως και να έχει, δεν ζήτησα τη γνώμη σου την οποία δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να σεβαστώ. Με ρώτησε κάτι κάποιος συναδελφος και απάντησα. Υποδείξεις δεν δέχομαι. Γνώμες ευχαρίστως.
Για κάποιους που αργούν να καταλάβουν τι έεεεερχεται:Ποιο είναι το απίστευτο; Περίπου τόσο είναι και το ποσοστό για τη γρίπη.. και αν συνυπολογιστούν στη συνέχεια το σύνολο των πραγματικών φορέων του νέου ιού, τότε ίσως θα πέσει κάτω από αυτό το 2%..Ο πανικός δεν βοηθάει.Υπάρχει και το παρακάτω άρθρο με ορισμένες γενικές πληροφορίες:https://www.tanea.gr/2020/02/13/greece/pio-apeilitiki-i-epoxiki-gripi-apo-ton-koronoio-synagermos-stis-arxes/Και μετά "τα αλλάζουν".....
Δεν ήταν υπόδειξη, αλλά γνώμη, και δεν έχει σημασία αν ζήτησε κάποιος ή όχι, δημόσιο φόρουμ είναι, κάθε άποψη κρίνεται και συζητάμε απλά.ΥΓ Τι να πω κι εγώ.. που έχω έναν.. τράγο να μου στέλνει προσβλητικά μηνύματα, χωρίς να του απευθύνω καν τον λόγο. Έχε χάρη που δεν μπορώ να κάνω και αναφορά σε μηνύματα που έρχονται πμ
Έχε χάρη που δεν μπορώ να κάνω και αναφορά σε μηνύματα που έρχονται πμ
Παιδιά σόρρυ, τώρα κατάλαβα ότι πολλοί από εσάς είχατε δώσει στην υπηρεσία προσωπικά mail εκτός sch. Εγώ είχα από παλιά λογαριασμό στο sch οπότε χρησιμοποιώ μόνο αυτόν για θέματα δουλειάς. Προφανώς όταν αναφερόμουν σε "mail εργασίας" αναφερόμουν μόνο σε αυτά που παρέχει το sch. Ναι, είναι όντως ένα θεματάκι η προώθηση non-sch mail σε ιδιωτική εταιρία, όπως θα ήταν και η προώθηση των τηλεφωνικών μας αριθμών. Όποιος όμως έχει λογαριασμό sch , δηλαδή mail της εργασίας του εγώ το θεωρώ αυτονόητο ότι ο εργοδότης που το παρέχει έχει πλήρη κυριότητα απάνω του.
Θα ήταν ενδιαφέρον ο εν λόγω υπάλληλος ιδιωτικού δικαίου ο οποίος προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα όλων των δημοσίων υπαλλήλων που συμμετέχουν στο σχολικό δίκτυο, να απαντούσε αν έδωσε ή όχι την έγκρισή του ώστε να αποσταλούν τα δεδομένα μας στην cisco.
Η υπουργός Παιδείας, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκε ότι δεν έχει ζητήσει γνωμοδότηση από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το deal με τη Cisco.(Alfavita)
Άρα, είναι πολύ απλό, μπορούμε να απευθύνουμε ένα ερώτημα εμείς στην ΑΠΠΔ. αφού η Κεραμέως δεν το σκέφτηκε.
Πότε μπορώ να υποβάλω καταγγελία στην Αρχή;Πριν υποβάλετε την καταγγελία πρέπει να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο επεξεργασίας, π.χ. ασκώντας τα προβλεπόμενα από τα άρθρα 15 έως 22 ΓΚΠΔ δικαιώματα, όπου αυτά εφαρμόζονται. Στις περιπτώσεις που ο υπεύθυνος επεξεργασίας έχει ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτόν για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των δικών σας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας. Τα στοιχεία των DPO είναι δημοσιευμένα, συνήθως, στην ιστοσελίδα του υπευθύνου επεξεργασίας.Αν το ζήτημα δεν επιλυθεί, μπορείτε να προβείτε σε καταγγελία στην Αρχή.Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί η προαναφερόμενη διαδικασία, η Αρχή ενδέχεται να μην εξετάσει την καταγγελία.
Ακόμα και αν ξυπνήσει κάποιος εισαγγελέας, αμφιβάλω αν θα πάθουν κάτι οι κομματικά ελεγχόμενοι προϊστάμενοί μας επειδή μας προτρέπουν στην παρανομία και επειδή δεν είχαν ορίσει στο υπουργείο υπευθύνο προστασίας δεδομένων (DPO) (ή μήπως είχαν; και αν είχαν τον ρώτησαν;) . Θα αναλάβει την ευθύνη η Υπουργός, (όπως κάνει διαχρονικά κάθε υπουργός σε κάθε παρανομία) και ως γνωστόν ο υπουργός είναι ανεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, και έτσι όλοι θα βγουν στο τέλος καθαροί.