0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γίνεται, ανάλογα με τις ανάγκες. Επίσης μπορεί να σου δώσει λίγες ώρες β’θμια και διάθεση τις υπόλοιπες α’θμια
Τους συμφέρει να συμπληρώνουμε με διάθεση στη α/θμια, διότι έτσι θα πάρουν λιγότερους αναπληρωτές.
Πάντως φετος πήραν απόσπαση σε Αβαθμιες μόνο 88 άτομα από ΠΕ86. Και από αυτούς οι 49 είναι στη
Τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση όπως είπα και σε προηγούμενο post θα πρέπει να κάνους τις όποιες διαδικασίες σύντομα, ώστε οι τοποθετήσεις να γίνουν όλες μαζί και να μην πηγαίνουν οι της β/θμιας στα κενά-απομεινάρια που δεν τα θέλει κανείς. (Αλλά δυστυχώς αυτό ακριβώς το βλέπω να γίνεται...)
Καλημερα σε ολους κ συγχαρητηρια σε οσους πηραν αποσπαση. Μια ερωτηση:Πηρα αποσπαση μεν, αλλα στη δευτερη επιλογη μου... 1.Μπορω να ζητησω επανεξεταση κ ποια ειναι η διαδικασια?2.αν τυχον ΔΕΝ παρω αποσπαση στην επανεξεταση, τι γινεται? Επιστρεφω στην οργανικη μου η ισχυει η πρωτη αποφαση αποσπασης?Ευχαριστω!!!
Τα κενά πρέπει να συμπληρωθούν. Τι σημαίνει κενά-απομεινάρια που δεν τα θέλει κανείς; Ποιος θα τα καλύψει; Η γειτόνισσα μήπως;
Ξέρω πως στις τοποθετήσεις πυσπε προηγειται ο αθμιος εναντι του βθμιου που έρχεται στην αθμια με διάθεση. Ετσι δεν είναι; Επίσης τα μόρια δυσμενών συνθηκών μαζί με τα κοινωνικά μετράνε στα συνολικά μόρια για τοποθέτηση, μολονότι δε μετράνε για να πάρεις απόσπαση. Είμαι κι εδώ σωστή;
Χρόνια γίνεται η διάθεση μεταξύ ΠΥΠΕ/ΠΥΣΔΕ. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα να συμπληρώνουμε ωράριο σε διαφορετική βαθμίδα διδάσκοντας μάθημα της ειδικότητας μας. Είναι λογικό και εφικτό να μην συμπληρώνουμε ωράριο και να γίνεται ταυτόχρονα πρόσληψη αναπληρωτών;
Συμφωνώ, αυτό είναι το σωστό. Πολλές φορές έχω συμπληρώσει ώρες με διάθεση σε δημοτικά και έτσι πρέπει να γίνεται. Το λάθος, όμως, το οποίο συμβαίνει συχνά, είναι η κακή διαχείριση του εκπαιδευτικού προσωπικού, δηλαδή ενώ ο αποσπασμένος συμπληρώνει το ωράριό του στο δημοτικό, αντί να δίνονται οι υπόλοιπες (αναφέρομαι σε αρκετές) ώρες σε αναπληρωτή/ες, να τις τρώει το μαύρο σκοτάδι ή να τις κάνει ο δάσκαλος.
Όλες τις φορές που αποσπάστηκα σε α/θμια:1)Προηγούνταν όσοι ήταν με οργανική σε πρωτοβάθμια σε σχέση με εμάς που διατεθήκαμε από την β/θμια2)Τα μόρια δυσμενών δεν μετρήθηκαν ποτέ, ποτέ δεν ληφθήκαν υπόψη. Οι τοποθετήσεις γινόντουσαν αποκλειστικά με βάση τα κοινωνικά κριτήρια.
Εγώ απορώ με την τόση μεγάλη αύξηση της ζήτησης στις