0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα πάντως μου έχει τύχει, να μην προηγηθώ, έναντι του αποσπασμένου από δευτεροβάθμια και ακόμη και η ένστασή μου απορρίφθηκε...
δλδ οι τοποθετήσεις δεν γίνονται με βάση τα μόρια;;
Εγώ απορώ με την τόση μεγάλη αύξηση της ζήτησης στις
Μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά αλλά μπορεί και να μην είναι και να επικρατήσει η εξ' αποστάσεως εκπαίδευση, με πολύ λιγότερες προσλήψεις αναπληρωτών για τα νησιά.
Λοιπόν, ναι, δικό μου λάθος, συγγνώμη, δεν τα έγραψα σωστά.Η σειρά η οποία ακολουθούνταν όλα τα χρόνια ήταν:1) Τοποθέτηση όσων βρίσκονταν ήδη στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ στο οποίο αποσπαζόμουν. (Δλδ πρωτοβάθμιοι ανήκοντες στο ΠΥΣΠΕ απόσπασης)2) Τοποθέτηση ταυτόχρονα των αποσπασμένων με οργανική στην α/θμια και των αποσπασμένων με οργανική στην β/θμια αλλά με διάθεση κατευθείαν στην α/θμια.3) Τοποθέτηση όσων έρχονταν με διάθεση από το ΠΥΣΔΕ (είτε που βρίσκονταν στην διάθεση ΠΥΣΔΕ και περίσσευαν, είτε αποσπάστηκαν για κάποιο λόγο στο ΠΥΣΔΕ, είδαν μετά πως δεν υπήρχαν κενά να τοποθετηθούν και διατέθηκαν εν τελει στην α/θμια).
Για όσους παραξενεύτηκαν από τα υψηλά ποσοστά αποσπάσεων στη Δευτεροβάθμια: οι φωστήρες που ανέλαβαν να τρέξουν φέτος το σχετικό αλγόριθμο δεν έλαβαν υπόψη τους τη στήλη πλεονασμάτων στο ΟΠΣΥΔ παρά ΜΟΝΟ τη στήλη κενών. Αποτέλεσμα είναι ότι έγιναν μοριοδοτούμενες αποσπάσεις και προς πλεονασματικές περιοχές (κατά τον αριθμό που αποχώρησαν από αυτές άτομα της ίδιας ειδικότητας και το ΜΗΔΕΝ των κενών έγινε αρνητικό).Ήδη πολλές ΔΔΕ απορούν τι θα τους κάνουν τόσους αποσπασμένους (ειδικά στις μη κοινές ειδικότητες).